Konu: [05.01.2020 - Shawn_Kelly] POWERGAMING  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.01.2021 03:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shawn Kelly - @Judas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Valentin Love @MafyaSatır  - Tamara Benton @Miami  - Markus Westbrook @Rulaen  - Dian Ruise @Gorkemmaf [/member]

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.01.2021 - 01:59:55 / 02:00:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: POWERGAME: Beanbag mermisi isabeti aldı ve kelepçelendi, memur üstünde arama yapıyor. Kişi hiç bir şey olmamış gibi koşarak ileride olan tanımadığı araca elleri kelepçeli halde kapıyı açıp biniyor ve Joseph Navarra adlı kişi kaçırmaya başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Valentin Love - Tamara Benton - Markus Westbrook  - Dian Ruise şahit olarak gösteriyorum ve 01:59:17-02:00:38 arası olan  Chatlogs kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum, 02:04:08 ve 02:05:39 arası olan Chatlogs kayıtlarının incelenmesini istiyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Joseph Navarra @elbetbirgün / 02:04:08 ve 02:05:39 arası olan konuşmada ''Arkadaşı tanımıyorum araca bindi bende kaçırdım'' diyor. Kendisininde suça eşlik ettiğini ve yaptığının hatalı olduğunu söyledik. Tekrardan aynı tür bir olay yaşanacağı için tamirci önünde olan rastlanma sırasında her hangi bir şekilde müdahalede bulunmadık. Rapor geç cevaplandığı için kişi oyundan çıkış yapmış. (Shawn Kelly > 1.24 suçu ve 1.26 suçundan yargılanıyor)

« Son Düzenleme: 05.01.2021 04:13 Conwell »

#1 - 05.01.2021 06:00
Olaya benide şahit ekleyebilirsizin, arkadaş aracıma koşarak atladı kaçırmamı istedi kaçırdım olayla bir alakam yok kişi aracıma bindiğinde kelepçeliydi zaten relog atıp kelepceyi kaybetti sonra bırakmamı söyleyip oyundan cıktı komple, loglar kontrol edilirse herşey doğrulanabilir.

#2 - 05.01.2021 11:26
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 05.01.2021 12:53
Şahitliğimi onaylıyorum şahısın yaptığı rol baltalamaktan başka bir şey değil.

#4 - 05.01.2021 20:08
"Chatlog kayıtlarımın incelenmesini talep ediyorum." yerine "buyrun, ekran görüntüleri ve chatlog kayıtlarımla birlikte kanıtlarım burada, inceleyebilirsiniz." şeklinde bir sorumluluk alarak şikayet açmalıydınız.

Şikayet konusu bu şekilde incelenmez, şikayetçi tarafın ortada sunduğu bir kanıt yok. Şahitler, 3.kişiler cezai işleme götüren kanıtlar sayılmazlar.