Konu: Rolde /b IC sohbete OOC yazmak. | Evangelista_Romano  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2021 19:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Evangelista_Romano @memistheking

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leo_Simon @furkanglmsr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde /b IC' sohbetten OOC yazmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Roberto adlı arkadaşın aracının fiyatını soruyorum arkadaş düşüyor düştükten sonra tekme atıyorum araca tuş buga giriyor sonrasında bu arkadaş neden vuruyorsun araca gibi cümleler kullanıyor bende ne diyorsun değişik cümlesini kullanıyorum ardından emote verip brawl rolü başlıyor brawl rolünden araca binip gazlar emotesi vererek kaçıyorum ve pizzacıya yemek tüketmek için geliyorum bu arkadaş orada emotesiz saldırıyor bu normal bir şey çünkü brawl rolü başlamıştı ardından canım baya bir gidiyor kaçmaya çalışıyorum bir anda sohbetten "God açmış,video alınmıştır." cümlesini kullanıyor ardından /b bölüyor, gerekenin yapılmasını arz ediyorum teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İkinci ekran görüntüsünde araca binme emotesi verdiğim görülsün diye atıyorum arkadaş emote vermeden araç çaldın demişti de.

#1 - 02.01.2021 20:06
Keşke, boş agresif yaptığın yerleri atsaydın...

#2 - 02.01.2021 20:13
Veya emotesiz araca vurman?

#3 - 02.01.2021 20:20
Agresif Rol demişsin iyi bakarsan ekran görüntülerine kimin saldırmaya başladığını görebilirsin.

#4 - 02.01.2021 20:27
Durduk yere sana birşey soran adama "değişiksin" demen agresif değil sanıyorsun galiba :D ?

#5 - 02.01.2021 20:32

#6 - 02.01.2021 22:25
Admin kararı  8)

#7 - 02.01.2021 23:14
/b'den karşılıklı konuşulmuş, siz karşılık vermeseydiniz şikayet yerini bulabilirdi fakat sizin de olaya karışmanız durumu bulandırmış, cezai işlem yok.