Konu: [02.01.2021 - Toplu Şikayet] Yetersiz Rol Bilgisi, Trolling, Fear-RP  (Okunma sayısı 214 defa)

#0 - 02.01.2021 18:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Phertando @Ozi_ @34yuusuf @187banger

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Krallend

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz Rol Bilgisi, Trolling, Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde tüm her şey net bir şekilde gözüküyor, fazla uzun yazarak işlem yapmanızı zorlaştırmaya gerek yok. Arkadaşları dün gün içerisinde birlikten çıkarttım. (Ozzi, Sergei) Yanına arkadaşlarını alıp sürekli olarak hood bölgelerinde trolling yapıyorlar. Üstelik birlikten çıkarttığım için biraz gücenmiş olmalılar. Rol desteği konusunda defalarca yardım etmeye çalışmamıza rağmen böyle bir karşılık almak hoş değil. Arkadaşların oyuna girmesinin tek amacı sanırım insanların rol zevkini kaçırmak. Rahil Curry karakteri ne hikmetse hood onaylı bölgede PD sığınabiliyor. Ne Fear-RP, ne ortada bir rol var. Tek amaçları trollemek. Hood onaylı bölgede olduklarının farkındalar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sürekli olarak aynı şeyi yapıyorlar, en ağır cezayı almalarını istiyorum. Arkadaşların birlikten çıkartılma sebebi de aynı sebepler.

« Son Düzenleme: 02.01.2021 18:23 BatuhanC »

#1 - 02.01.2021 18:21
Burda napmışım onu anlamadım size karşı bir şey yaptığım yok  yaptığım troll ne anlamadım yaptığım ağır bir şey yok

#2 - 02.01.2021 18:27
10 kişi toplanıp beni tehdit ediyorsunuz role aykırı bir şey sergilemedim daha sonra polis gelince yardımcı olmamı ister misniz tarzı şeyler söyledi ve doğal olarak olayı anlattım savunmam bu kadar sonuçlanabilir

#3 - 02.01.2021 18:28
Dün gelip durduk yere dm atıyorsun sonra gelip trollüyorlarmı diyorun, senin hoodunun içindedeğiliz kapısının dışında tartışıyoruz sözlü.
Oyuna girmemizin tek amacı trol diyorsun ama dmden başka yaptığın birşey yok dostum.

Sürekli oraya geliyorlar diyorsun kanıt atmıyorsun, oraya geldik 1 kez hemen agresif role bağlıyorsun hoodun diye

#4 - 02.01.2021 18:31
Benim olayla alakam yok.Hiçbir şekilde role girmedim.Sslerdede var .Birlikten atıldıkları için yaptıkları birşey değil kendisi dün dm atıyor.

#5 - 02.01.2021 23:13
Anlatıldığı kadar büyük bir şey yok, açıkcası sizin küfürlerinize karşın kişilerin yaptıkları rollerde de bir problem görünmüyor, bu bağlamda K&A.