Konu: [02/01/2021 - Jasmine_Martinez ] Trolling  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2021 02:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jasmine_Martinez @unknownbard200618

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/01/2020 02:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: -

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: AFK bıraktığım yerdeydim fakat afk değildim paydayı kontrol ediyordum bilgisayara baktığımda buga girmiştim ve baygındım duvara yakın bir yerdeydim yani bug olma ihtimali yok biri gelip dövüp buga sokmuş. Oda Jasmine Martinez fakat bir türlü kabul etmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açımalar(varsa): Arkadaş sanırım sorun çözme uzmanıymış, arkadaşlarıyla sorun çözüyormuş. Herhalde arkadaşlarının tavsiyesiyle beni dövdü xd Kabullense şikayet açmayacaktım fakat inadından dönmedi.

« Son Düzenleme: 02.01.2021 02:46 HanryP »

#1 - 02.01.2021 02:48
Arkadaş savunmasını yapsın, sorulan sorular olursa sadece onlara cevap vereceğim. Daha da bir şey yazmayacağım.

#2 - 02.01.2021 02:53
Daha önce ikili karşılaşıp karşılaşmadığınızı da bildirin.

#3 - 02.01.2021 02:56
Birlik yöneticisi @MoressaTheGreat ile konuştum. Durumu bana anlattı, bug olmuş anladığım kadarıyla. Aniden düştüğümü görünce /hasarları kontrol ettim. Gözükene göre davrandım, şikayeti geri çekiyorum.

#4 - 02.01.2021 02:57

chatlogtaki her bir kişi evan reacherın kaza rolünden sonra hastaneden ayrıldıktan beridir benim tamirhanede rol yaptığımı görebilir çık gir yapmışım chatlog silinmiş. arkadaşa nasıl yansıdığını bilmiyorum ama yanında da baygın birisi yatıyor olsa olsa bug olmuştur diyorum. trolling benim de yumuşak karnım arkadaşın derdini anlayabiliyorum fakat ortada bir yanlış anlaşılma var hakikaten.

#5 - 02.01.2021 23:12
Şikayetçi taraftaki PM üzerinden olan yaklaşımınız hoş değilmiş, tekrarı olmasın.

Şikayetin geri çekilmesi üzerine K&A.