Öncelikle selamlar, kişileri dün gece vurduğum doğrudur, vurduktan sonra kişi ile konuşmam ortada, "
Eğer Idlewood'da durmaya devam edersen ya tax vereceksin ya da siktir olup gideceksin. Bunlara uymazsan kafana mermi basarım." Bunun ssini isterseniz atabilirim. Kişiler ile haftalardır IC sorunluyuz ve birbirimize mermi atıyoruz, seni kaçırdık diye bu tüm olanları unutacak değiliz. Fantazi olarak evlerimiz soyuluyor,
dün R20'nin evini soydular, sizinle barıştık ve barışmanın ardından size daha sıkmadık Idlewood'da ev soymaya devam ettiniz ve bugün de Apartmanı soyarlarken gördüm. Çoğumuzun evi apartmanda ve bizim evimizden birisini soyma ihtimalini düşünerek ben bunu yaptım. Bu yaptığınız açık ve net
göz dağı vermektir.
Emote konusuna gelirsek Lamar Kordell adlı kişi ile dün
IC çatışma sırasından bizden birini düşürdü ve kaçtı. Onu gördüm ve daha sonrasında Wade adlı oyuncuyu apartmanı soyduğunu gördüm. Maskemi kuşandım ve silahıma davrandım, dışarıda Lamar'a sıktım, içeri daldım ve seni vurdum.
Emote;
Apartmanı soyduklarının kanıtı;
R20'nin evine soyduğuna dair ssi, birliktekiler ss almamış ama tanıtımda bu ss'e rastladım;
Ek açıklama; Haftalardır sokağa sıkıyorsunuz ve birlikteki kimse size doğru düzgün karşılık vermedi, daha iki gün önce 10 dakika da bir köşedeki zencilerden birini vuruyordunuz. Yaptığınız şeylerin size yapılmasını istemiyorsanız yapmayın. Teşekkürler, iyi roller.