Konu: [1.01.2021] Treyshuan Loward  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2021 22:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Treyshuan Loward @CherrYYY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lamar Kordell @nokia6

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM + EMOTE OLMADAN SİLAH ÇEKME

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde apartmanda soygun yapıyordum kişi bir anda maske ile içeri girdi, kapının önünde bir iki kişi görmüştüm daha sonra kimin sıktığını kişi ile aynı oluşumda olan bir arkadaştan öğrendim daha sonra kişi bana pm yoluyla ulaştı zaten. Kişiler zaten beni dün gece vurmuştu bunun üzerine karşılık vermedik söyledikleri köşeden ne bir ekran görüntüsü attık ne de bir rol çevirdik, afk iken arkadaşı görmüş orada kişi galiba buna dayanarak bir karşılık bile vermeden bize gelip ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Özellikle olaylar yatışsın diye kişiler dün sıktıktan sonra onların ne köşesine gittik ne birşey yaptık kişi hayal dünyasında bir anda böyle bir durum gördü sanırsam. Kişilere bir caydırıcı söz veya ortalığı karıştıracak bir laf bile söylemedik. Fakat kişi buna rağmen gelip sıktı  normalde kişilere tekrardan birşey yapmış olsak olayı buraya taşımazdım bile fakat kişi burada DM yaptı. Kişiler ile dün yaşadığımız rollerden sonra ne köşelerine gittik ne bir hakaret ettik, kişi daha fazla vurmak istedi galiba.

« Son Düzenleme: 01.01.2021 22:16 scox »

#1 - 01.01.2021 22:14
Kişinin dün vurduğunu destekleyecek kanıt:

#2 - 01.01.2021 22:33
Öncelikle selamlar, kişileri dün gece vurduğum doğrudur, vurduktan sonra kişi ile konuşmam ortada, "Eğer Idlewood'da durmaya devam edersen ya tax vereceksin ya da siktir olup gideceksin. Bunlara uymazsan kafana mermi basarım." Bunun ssini isterseniz atabilirim. Kişiler ile haftalardır IC sorunluyuz ve birbirimize mermi atıyoruz, seni kaçırdık diye bu tüm olanları unutacak değiliz.  Fantazi olarak evlerimiz soyuluyor, dün R20'nin evini soydular, sizinle barıştık ve barışmanın ardından size daha sıkmadık Idlewood'da ev soymaya devam ettiniz ve bugün de Apartmanı soyarlarken gördüm. Çoğumuzun evi apartmanda ve bizim evimizden birisini soyma ihtimalini düşünerek ben bunu yaptım. Bu yaptığınız açık ve net göz dağı vermektir. Emote konusuna gelirsek Lamar Kordell adlı kişi ile dün IC çatışma sırasından bizden birini düşürdü ve kaçtı. Onu gördüm ve daha sonrasında Wade adlı oyuncuyu apartmanı soyduğunu gördüm.  Maskemi kuşandım ve silahıma davrandım, dışarıda Lamar'a sıktım, içeri daldım ve seni vurdum.

Emote;
Spoiler: GösterGizle

Apartmanı soyduklarının kanıtı;

R20'nin evine soyduğuna dair ssi, birliktekiler ss almamış ama tanıtımda bu ss'e rastladım;

Ek açıklama; Haftalardır sokağa sıkıyorsunuz ve birlikteki kimse size doğru düzgün karşılık vermedi, daha iki gün önce 10 dakika da bir köşedeki zencilerden birini vuruyordunuz. Yaptığınız şeylerin size yapılmasını istemiyorsanız yapmayın. Teşekkürler, iyi roller.

#3 - 01.01.2021 22:43
SS'leri falan inceledim kişiler gerçekten DM yaptı tanıtım SS'lerine bakarak mixing yapmış arkadaş birde.

#4 - 01.01.2021 22:43
Öncelikle tanıtıma attığım ss üzerinden rol yapamazsın, birliğinde bulunan kişilerin bir kanıtı yok birşeyi yok kulaktan duyma bilgiler ile buraya gelemezsin. Dışarıda emote verip içeri girince bana vermiş olmuyorsun bu şey gibi birşey silah çekmeden çoook önce emote vereyim elime alayım silahı çekerken emote girmeme gerek kalmaz gibi bir olay bu :d. Birde şöyle birşey var, biz sırf o apartmanı soyduk diye bize silah falan çekemezsin dostum böyle bir rol yok. Sonuçta içeride senin evini soymuyoruz random bir kişinin evini soyuyoruz orada, sırf o apartmanı soyuyoruz diye çekip vuramazsın. Oraada o apartmanı soyan herkesi vuruyor musun sen böyle?

#5 - 01.01.2021 22:57

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tüm bu yazdıklarınızın cevabınızı yukarıdaki metinde bulabilirsiniz. Ben emotu verip içeriye girmedim, emote verdim, Lamar'a sıktım ve içeri girdim. Sizin ile birbirimize kaç kere sıktık? Seni kaçırdık diye ve aramızdaki tüm sorunlar çözüm bulmuyor. Daha dün ayağımıza dolanmayın dedik ve sen orada ev soyuyorsun, apartmanda çok evimiz var ve ben kimi soyduğuna bakmam. Eğer Lamar ona sıktığımı reddediyorsa loglara bakılabilir. Kulaktan dolma bilgiler diye bir şey yok, bana bunu bildirene Mix'den şikayet açabilirsiniz ben Sürekli Roleplay'e uydum.

#6 - 01.01.2021 23:09
Mixing suçlaması yapmanız da ayrıca komik geldi. Olay yaşanırken sokaktaki mahalleliler olayı gördü, IC olarak sokak büyüklerine haber verdi. Bunun sonrasında Requan_Jennings ve Safram_Miroslav karakterleri soygun yapan ve araçla kaçan Wade'in peşine düşüp Pawn Shop önünde yakaladı. Orada Wade karakteri durumu inkar etse de zaten suçüstü olarak evin içinden eli dolu çıkarken görüldü, ardından eşyaları satmaya gelirken de görüldü. Durum gayet açık, IC olarak biliyoruz gözdağı için evlerimizi soyduğunuzu. Bu olayda bulunup da hala hiçbir şey yaşanmamış mixing suçlaması yapmanız garip bir durum. Ayrıca, daha birkaç gün önce sokak laflaşması sonrası sokakta on dakikada bir geçip silahsız torbacıları vurduğunuzda biz DM demezken, sizin "barış durumundan sonra" yaptığınız gözdağına bizim karşılık vermemize neden DM diyorsunuz, anlayamadım doğrusu. Laflaşmadan dolayı ateş açan insanlar, gözdağı sonrası ateş yemeyi absürt bulmamalı. İyi ve seviyeli forumlar, başka bir durum yoksa admin kararı bekleyelim.

#7 - 01.01.2021 23:12
Mixing suçlaması yapmanız da ayrıca komik geldi. Olay yaşanırken sokaktaki mahalleliler olayı gördü, IC olarak sokak büyüklerine haber verdi. Bunun sonrasında Requan_Jennings ve Safram_Miroslav karakterleri soygun yapan ve araçla kaçan Wade'in peşine düşüp Pawn Shop önünde yakaladı. Orada Wade karakteri durumu inkar etse de zaten suçüstü olarak evin içinden eli dolu çıkarken görüldü, ardından eşyaları satmaya gelirken de görüldü. Durum gayet açık, IC olarak biliyoruz gözdağı için evlerimizi soyduğunuzu. Bu olayda bulunup da hala hiçbir şey yaşanmamış mixing suçlaması yapmanız garip bir durum. Ayrıca, daha birkaç gün önce sokak laflaşması sonrası sokakta on dakikada bir geçip silahsız torbacıları vurduğunuzda biz DM demezken, sizin "barış durumundan sonra" yaptığınız gözdağına bizim karşılık vermemize neden DM diyorsunuz, anlayamadım doğrusu. Laflaşmadan dolayı ateş açan insanlar, gözdağı sonrası ateş yemeyi absürt bulmamalı. İyi ve seviyeli forumlar, başka bir durum yoksa admin kararı bekleyelim.

Kişinin evinin önünde çuvalla çıktığıma dair kanıt atar mısın rica etsem. Ayrıca dün beni zaten vurdunuz biliyordunuz madem evi soyduğumu zaten vurdunuz beni hala bunun olayını açıyorsun buraya, tamam dün vurdunuz falan, bugün neden vurdun o halde?
« Son Düzenleme: 01.01.2021 23:14 scox »

#8 - 01.01.2021 23:13
Kanka dediğin gibi sırf köşede durduğumuz için bize sıkabiliyorsan bizde her gün nedensizde sıkabiliriz o zaman size.
« Son Düzenleme: 01.01.2021 23:30 nokia6 »

#9 - 01.01.2021 23:31

Kişinin evinin önünde çuvalla çıktığıma dair kanıt atar mısın rica etsem. Ayrıca dün beni zaten vurdunuz biliyordunuz madem evi soyduğumu zaten vurdunuz beni hala bunun olayını açıyorsun buraya, tamam dün vurdunuz falan, bugün neden vurdun o halde?
Elimdeki ss'leri yukarıda attım, kişiler soygun yaptığını biliyor ve sen de onların bildiğini biliyorsun. Bize bu bilgi gökten inmedi, sokaktaki sakinlerin görmesi ve bildirmesi ile bu rol başladı. Zaten yukarıda ss'i olan rol, sen yakalanmadan ve foruma ss'i atmadan önce yaşandı. İki karakter, senin evi soyman hakkında seni yakalayıp soruşturdu. Mixing yapabilecekleri bir yol gösterir misin bana o noktada? Karakterler direkt olarak kendilerine gelen bilgi sonucu Baykuş'un evine gittiler ve seni gördüler. Mixing yapabilecekleri bir yol da yoktu zaman da, her şey son derece ani gelişti. Hala neden ve hangi kanıtlarla mixing suçlaması yaptığını çözemedim.

Dünden sonra seni tekrar vurmamızın sebebini sorman da ayrıca garip. Dün biz seninle konuştuk ve iki taraftan da agresif hamle gelmeyeceği konusunda anlaştık. Bunun üzerine, sen tekrar bize gözdağı vermek için gözümüzün önünde evlerimizi soymaya devam edersen, biz de ateş etmeye devam ederiz. Buradaki DM nerede? Sen anlaşmayı bozdun ve agresifliğe/gözdağına devam ettin. Ben de bunun karşılığını verdim, herhangi bir DM söz konusu değil. Agresifliği tekrar başlatan biz değiliz, sabahtan beri gelmediği gibi, sen bu gözdağını vermesen agresiflik gelmemeye devam ederdi.