Konu: PowerGaming Danilo Vassi  (Okunma sayısı 84 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2021 21:54
Şikayet edilen oyuncu : Danilo Vassi

Olay: Arkadaşlarımla roldeyken bir anda gelip ortalama 1 saniye hız içinde emoteları verip arkadaşımı araçtan attı ve kaçtı.
Admin arkadaşlarla konuştuk ve yaptığı rolün PG'ye girdiğini söyledi bizde şikayet açtık. Araçtan attığı şahıs 85 kilo ve çalan karakter zayıf bir karakterdi. Bunu yapması saçma.Uyarıyı arkadaşa yaptım ve dinlemedi.

Kanıt:

Not: Şahısın en ağır cezasını almasını istiyorum. Vice daha kaliteli oyuncuları hak ediyor.

#1 - 01.01.2021 21:58
Merhabalar ben Danilo Vassi olay yerinde önce beş altı dakika bekleyip kişiklerin IC karakterime zarar verip veremeyeceğini tarttım. O esnadan sonra rolümü uygulayıp 10 saniye kadar bekleyip /dene komutunu kullanarak başarılı oldum ve aracı çaldım. Kişilerin ek engel emotesini yazmalarını da bekledim fakat öyle bir durum olmayınca gittim. Böyle bir araç çalma rolünü daha önce adminleriniz önerdiği için yaptım. Ortada PGlik bir durum yok zaten bir insanı arabadan atmak 30dk sürmez o anki hırsızlık olayında ki ben kişilerin engel olmasını da bekledim. Kişiler pmden iğnelemeden aracı isteyip rol iptali isteselerdi aracı da teslim edecektim Ortada cidden bir rol hatası var ise özür dilerim. Ayrıca konu şablonu doğru değil uyarayım.

Ek olarak kişinin 85 kilo olması bir şeyi değiştirmez böyle bir rol esnasında bir de /do 100 kilodur gibi bir durum yazılmaz. Benim karakterim de 85 kilo skinine göre yargılayamazsınız oyunda o kadar objektif gözükmeyebilir. Bir 85 kilonun ki bu 60 bile olsa diğer 85 kiloyu atması ne kadar zor olabilir?
« Son Düzenleme: 02.01.2021 01:14 DiyarBaba »

#2 - 02.01.2021 10:23
Merhaba, incelendi.

Bu şikayetten sadece uyarı alacaksınız, diğeri şikayetinizde ceza alacaksınız. Bunun sebebi bunları tek emote üzerinde toplamayın, emoteleri ikiye ya da üçe bölüp karşı tarafa da engel koyabilecek zaman tanımalısınız.

Şikayet kapatıldı.