Konu: Kareem_Desmond  (Okunma sayısı 145 defa)

#0 - 30.12.2020 16:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kareem Desmond @Lancer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Safram Miroslav @Uzi144

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.12.2020 16:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ile roldeydik ve şahıs Safram Miroslav karakterine atarlandı, Safram karakteri ise Kareem'i dövdü, ardından Kareem kalkıp Safram'a saldırdı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İlk düştüğüne dair kanıt: İlk ssdeki /.me ayaklanır emotu sayılabilir bence.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 30.12.2020 16:32 akaHouse »

#1 - 30.12.2020 16:27
O emotede yaralı durumdan çıktığımı nereden biliyorsunuz bilmiyorum ama sadece bir kez brawl attık, bende gittim olay bu.

#2 - 30.12.2020 16:30
Dostum, yaralıya düştükten sonra araba ile eziyorsun?

#3 - 30.12.2020 16:42
Dostum, yaralıya düştükten sonra araba ile eziyorsun?
Yaralıdayken nasıl araba bineceğim de ezeceğim?

#4 - 30.12.2020 16:44
arkadaşın burada verdiği emote'de araba kullandığı ap açık ortada inkar etmesinin bi faydası olmayacaktır.

#5 - 30.12.2020 16:58
arkadaşın burada verdiği emote'de araba kullandığı ap açık ortada inkar etmesinin bi faydası olmayacaktır.
İnkar edilmedi, olması mümkün olmayan şeyleri söylediğiniz için ben onları reddettim. Üstüne şikayetçi tarafın olayla uzaktan yakından alakası yok, olay tamamen Safram karakteri ile benim karakterim arasında geçiyor.

Hadi onu da geçelim, sokağınızdan gidecekken arkadaşlarınızdan biri brawl atmaktan vazgeçmedi. Aşağıya bir SS bırakıyorum, sokaktan gitmemem ve olayın RK gözükmesi için politika ihlali yapmanız da durumu açıklıyor;

#6 - 30.12.2020 17:03
Unutulmuş, yaralama kayıtlarına bakabilirsiniz. Bölgeden kişilerin bana kalkar kalkmaz saldırması sebebiyle gidemiyorum. Ayrı olarak kanıtların arasından tam açıklayıcı olmayan bir kanıtı seçmeniz düşündürdü ki bunu Safram'ın açmaması da cabası. Daha açıklayıcı kanıtlar üzerinden savunma yapmak istediğim için şimdilik bu kadar.

#7 - 31.12.2020 15:23
Merhaba,

Ekran görüntülerinde yapılan ihlal apaçık görülüyor. Suçlamaya dair net bir savunma da yapılmamış. Karşı tarafın kurallara aykırı bir hareket yaptığını düşünüyorsanız şikayet oluşturabilirsiniz. @Lancer
Kareem_Desmond karakteri, Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.