0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Destekliyorum.
Destekliyorum. Geçtiğimiz 2-3 hafta boyunca yaşanan payday problemi yüzünden pek çok VIP oyuncu ayrıcalıklarının çoğundan mahrum kaldı, tekrar yaşansın istemem.
Yani olsa da olur,olmasa da olur gibi aslında. VIP alınca 3 günlük 2x exp avantajımız var,bunu bir hafta içinde kullanarak da çözebiliriz. Mevduat işi de senede bir kez 2 günlüğüne geldi. Çok takılıcak birşey gibi durmuyor.
Alıntı yapılan: Ronnie - 31.12.2020 01:30Yani olsa da olur,olmasa da olur gibi aslında. VIP alınca 3 günlük 2x exp avantajımız var,bunu bir hafta içinde kullanarak da çözebiliriz. Mevduat işi de senede bir kez 2 günlüğüne geldi. Çok takılıcak birşey gibi durmuyor.Ekstra etkinlikler oluyor dostum, o durumlarda mesela VİP'ler yararlanamıyorlar bu etkinlikten. Bu durumları kastediyorum.
Alıntı yapılan: itznigga - 01.01.2021 17:04Alıntı yapılan: Ronnie - 31.12.2020 01:30Yani olsa da olur,olmasa da olur gibi aslında. VIP alınca 3 günlük 2x exp avantajımız var,bunu bir hafta içinde kullanarak da çözebiliriz. Mevduat işi de senede bir kez 2 günlüğüne geldi. Çok takılıcak birşey gibi durmuyor.Ekstra etkinlikler oluyor dostum, o durumlarda mesela VİP'ler yararlanamıyorlar bu etkinlikten. Bu durumları kastediyorum.Benim kendi fikrim kanka bu,VIP ile normal oyuncuyu da pek ayırmaya gerek yok yani,birçok sistemde zaten arada uçurum var.Spoiler: GösterGizle