Konu: [27.12.2020] Lenny_Steinhauser , Leo_Simon  (Okunma sayısı 468 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.12.2020 22:34
Konuyla alakam yok ama NC atıp eski karakterde yapılan rolleri yeni karaktere aktarmak biraz saçma bir durum, umarım senden başka yapan yoktur.

#11 - 29.12.2020 22:44
Konuyla alakam yok ama NC atıp eski karakterde yapılan rolleri yeni karaktere aktarmak biraz saçma bir durum, umarım senden başka yapan yoktur.
Katılıyorum ve birilerinin rolünü baltalamayı sevmediğimden arkadaşın yaptığına karışmadım ona bu planında rol pasladım hatta. Renny'i görünce "Naber Lennart?" falan diyordum mesela.  :P

#12 - 02.01.2021 23:12
Merhaba,

Olay oldukça karmaşık bir pozisyona dönmüş ve taraflar birbiriyle geçmiş samimiyetlerinde küfürler vb. etmişler. aranızda doğru düzgün, kuralları takip eden bir rol döngüsü olduğunu düşünmüyoruz. Birbirinizle problemler yaşayıp bozulmuş ve bunu şikayetlere dökmüşsünüz. Fakat sonuç itibariyle Leo_Simon karakteri şikayetçi tarafın karakterini rolsüz bir şekilde düşürmüş ve karşılığında küfür yemiş(OOC) şikayetçi taraf geçmişte bu kapsamdan cezalandırılmış. Bu bağlamda şikayet eden taraf ise Leo_Simon'n rolsüz düşürme rolünde ceza alması gerektiğini düşünüyor ki öyle olacak.

Leo_Simon karakteri NON-RP kapsamınca cezalandırılacak.