Konu: [27.12.2020 - Vice_Roleplay] Ezra_Stan Emote'suz işlem / Alexander_Romero Bunny  (Okunma sayısı 323 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.12.2020 21:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezra_Stan @ardababa2  Alexander_Romero  @imgonnafadeaway  Shevon_Jenkins @Sanwener

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cresh_Wudsonn  Shan_Huang

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.12.2020 - 20:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DEATHMATCH,EMOTESİZ İŞLEM,BUNNY JUMPİNG

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önceden çatıştığımız rollerden kin tutup önümüze kırdılar,kavga çıkardılar.Kavgada Ezra_Stan karakteri can fulleyip geri geldi.Birisi de bunny yapmaya başladı,videoda gözüküyor.Hepsini bayılttık,ardından aralarından birisi silahla geldi ve ateş açmaya başladı.Bayılttığımız karakterler kalkıp bize tekrar sözlü hakarette bulundu.Aradan geçen 5 saatin ardından kuryeci mesleğinde görev yaparken,onların bulunduğu evden sipariş geldi.Siparişi götürdüğümde bu sabah dövdüğümüz salak değil mi diyip emote vermeden beni bayılttılar.Videoda görüğünüz bütün ihlalleri cezalandırmanızı rica ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada kendileri aracın önüne kırıyor ve durduk yere kavga çıkarıyorlar,ilk yumruğu onlar atıyor.

Burada ise emote vermeden sabah kendileri dövmüş gibi bana saldırdılar.İhlale şait olan karakterler bana şikayet açmam konusunda tavsiyede bulunuyorlar.

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler öncesinde bulunduğumuz çatışma rollerinden dolayı kin tutup kavga çıkarıyorlar.Çıkarsınlar rolümüzü yaparız diyoruz fakat ihlal de yapıyorlar.Cidden bu artık ihlal de olmuyor,karşısındaki kişiyi salak yerine koyma oluyor.Forumda bu karakterler adına açılmış bir ton şikayet var.Sanırım yalnızca bize yapmıyorlar,herkese yapıyorlar.Videoda gördüğünüz bütün ihlalleri cezalandırmanızı rica ediyoruz.

« Son Düzenleme: 27.12.2020 21:39 LogaN »

#1 - 27.12.2020 21:27
Savunma yapılacak.

#2 - 27.12.2020 22:59
Ben sana tavsiyede bulunmadım, orada çok kişi vardı ve sadece Ezra karskterine şikayet açmanı söylemiştim fakat birlik içinnde yanlış anlaşılmış.

#3 - 28.12.2020 12:43
Selamlar Ezra Stan olarak savunmam:

İlk videoda chatlog kısmını blurladıklarından attığı video geçersiz oluyor, o yüzden videonun kendi hali atılana kadar ona savunma yapmayacağım çünkü kanıtlarla oynamak yasak.

Emotesiz saldırı fotoğrafına gelirsek orada yirmi kişiyiz toplantı yapıyoruz ve bu arkadaşla daha öncesinde kavga etmiştik birlik olarak.

Bizi kışkırtmak için sanırım bizim evimizin önüne gelmiş zile falan basıyordu dışarı çıktığımda şahıs arkadaşıma saldırmaya başlayınca bende şahısa saldırdım orada baya kalabalıktık yani ona saldıran tek ben değildim, şahısın canı baya azdı geldiğinde o yüzden iki yumrukta düşmüş diğer kimsenin hasarı çıkmamış.

Emote neden vermediğime gelirsek, dediğim gibi şahıs kendi bize saldırdığı için ben savunan taraf oluyorum ve savunan taraf emote vermiyor diye biliyorum buna dayanaraktan emote vermedim.

Eğer yanlış biliyorsam kendi adıma özür dilerim.

#4 - 28.12.2020 12:52
Selamlar Ezra Stan olarak savunmam:

İlk videoda chatlog kısmını blurladıklarından attığı video geçersiz oluyor, o yüzden videonun kendi hali atılana kadar ona savunma yapmayacağım çünkü kanıtlarla oynamak yasak.

Emotesiz saldırı fotoğrafına gelirsek orada yirmi kişiyiz toplantı yapıyoruz ve bu arkadaşla daha öncesinde kavga etmiştik birlik olarak.

Bizi kışkırtmak için sanırım bizim evimizin önüne gelmiş zile falan basıyordu dışarı çıktığımda şahıs arkadaşıma saldırmaya başlayınca bende şahısa saldırdım orada baya kalabalıktık yani ona saldıran tek ben değildim, şahısın canı baya azdı geldiğinde o yüzden iki yumrukta düşmüş diğer kimsenin hasarı çıkmamış.

Emote neden vermediğime gelirsek, dediğim gibi şahıs kendi bize saldırdığı için ben savunan taraf oluyorum ve savunan taraf emote vermiyor diye biliyorum buna dayanaraktan emote vermedim.

Eğer yanlış biliyorsam kendi adıma özür dilerim.
Adam pizza görevi yapıyor motordan inse pizzaya ışınlanıcak yani pizza motorunun üstünde, pizza motorunun üstündeyken yumruk atabileceğini sanmıyorum. adamı fotoğrafta belli olduğu gibi motorun üstünde bayıltmışsın. Lütfen yalan yanlış konuşmayalım, İyi forumlar

#5 - 28.12.2020 15:18
Dediklerinin hepsi yalan,yalan söylemesinden dolayı da ceza görmesini istiyorum.Pizza kuryeciliğinde motordan inersem eğer,direk pizzaya ışınlıyor.Attığım SS'lerde saldırmadığımı göreceksiniz.Arkadaş yalan söyleyerek yırtabileceğini sanıyor.Saldırdığıma dair SS atsın da görelim bakalım. Zaten fotoğrafta görüldüğü gibi motorla iç içeyim,motorun üzerindeyken beni bayılttı.Ayriyetten sabah ki rolde,canını fulleyip gelmesinin de savunmasını yapsın arkadaş.
« Son Düzenleme: 28.12.2020 15:20 LogaN »

#6 - 29.12.2020 15:19

#7 - 29.12.2020 16:14
Merhaba,

Görüldüğü üzere videonun 0:44 saniyesinde Ezra Stan karakterinin HP değeri(canı) az kalıyor, 01:20'de ise canını doldurmuş şekilde gelerek tekrar brawla dahil oluyor. Alexander Romero karakteri, olayın heyecanıyla şaşırıp bir kez zıplamış olabilir, devamlı olarak zıplayıp Bunny-Hop yapmamış. Bunda bir problem yok. Bunların ardından ise Shevon Jenkins karakteri, brawl rolü esnasında silahını çekip ateşliyor.

Bu neticede,
Ezra_Stan & Shevon Jenkins karakterleri, Brawl Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.