Konu: Carlos Clay-Bug Abuse  (Okunma sayısı 216 defa)

#0 - 27.12.2020 18:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carlos_Clay (Yeni karakteri Martin_Salvator) @AgtBack

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bir bug yardımı ile hapisten kaçmış üstüne bunu editleyip paylaşmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.  :)

« Son Düzenleme: 27.12.2020 18:45 Forza »

#1 - 27.12.2020 19:07
Merhaba bu toxic arkadaşın açtığı şikayete yanıt vereceğim birsürü şikayet açıyor ve hepsine yetişemiyorum,O eski karakterim Carlos_Clay(CK EDİLDİ) hapisten kaçmanın yolunu buldum ve ardından hemen rapor atıp bunu belirttim ve raporuma Manifesto baktı,rapordan sonra nasıl olduğunu sordu ve bende anlattım ardından isterseniz geri içeriye ışınlayabilirsiniz dedim,sağolsun çok teşekkür ederim buradan ona minnettarım,ve ışınlamayınca bene kendi kendime bir rol yapıp atma isteği duydum ve yapıp form'a attım,(Eğer rapor geçmişi gibi bir şey varsa bakabilirsiniz yada direkt manifesto'ya ulaşabilirsiniz.Teşekkürler,iyi roller.

#2 - 27.12.2020 19:18
Bu olayın olduğuna inanmıyorum, eğer gerçekse bile yönetim ekibi şikayeti yetersiz RP olarak değiştirebilir. Toxic gibi tabirler sizin OOC Kin güttüğünüzü açığa çıkarıyor beyefendi. Şikayet açılmasını istemiyorsanız ihlal yapmayınız. Ek olarak size bir adet şikayet açtım sadece diğer şikayetlerde şahit olduğunuz için etiketledim. Bir sürü şikayet sizin hakkınızda değil. Teşekkürler.  :)
« Son Düzenleme: 27.12.2020 19:20 Forza »

#3 - 27.12.2020 19:22
Bu olayın olduğuna inanmıyorum, eğer gerçekse bile yönetim ekibi şikayeti yetersiz RP olarak değiştirebilir. Toxic gibi tabirler sizin OOC Kin güttüğünüzü açığa çıkarıyor beyefendi. Şikayet açılmasını istemiyorsanız ihlal yapmayınız. Teşekkürler.

Herhangi bir ihlal yapmadım dediğim gibi rapor atarak belirttim,o tarihin chatloguna bakılıyorsa veya rapor geçmişi gibi birşey veya direktr manifestoya ulaşılarak benim /rapor yolu ile onlara ulaşıp bu durumu bildirdiğimi öğrenebilirsiniz.

#4 - 31.12.2020 15:35
Merhaba,

Bu tarz roller yapıp screenshotları bir daha kullanmayın. Bir sonrakinde ceza alırsınız.

Şikayet kapatıldı.