Konu: PELLEGRINI  (Okunma sayısı 122383 defa)

0 Üye0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#1860 - 12.05.2021 07:58
Mükemmel
3
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
fria luz de la luna, Jiggysaw, Levithian,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1861 - 12.05.2021 10:19
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Levithian, JudasPriest, Jiggysaw, CIOTHERINGLEADER,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1862 - 12.05.2021 18:06
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1863 - 12.05.2021 22:00
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1864 - 13.05.2021 12:54
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1865 - 13.05.2021 13:54
100
4
Vice
2
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Levithian, Jiggysaw, tiphied, SoftwareTheLord,
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Levithian, tiphied,
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Levithian, Leone, Jiggysaw, tiphied, SoftwareTheLord,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1866 - 13.05.2021 16:47
muazzam
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
SoftwareTheLord, Levithian,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1867 - 13.05.2021 18:51
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Levithian,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1868 - 13.05.2021 19:12
tam olarak birlik diyebileceğim bir birlik, gelişimi ve takeover süreçleri biraz sarsıntılı geçse de ayakta kalarak tanıtımına da güzel şekilde lanse edip rol fotoğraflarıyla diğer oyuncuların da anlamasını sağlayarak güzel işler çıkartan bir birlik, bu taraf bu kadar iyi ilerlerken diğer taraftan da italyan-amerikan rolü konusunda bir tık geri olduğunu düşündüm, ekip üyeleri, sadece ekip üyeleri değil, şehrin çoğunluğu kasket palto, peaky blinders thug takılırken yapılan roller ile beraber modern cosa nostra arkasına yerleşmek benim için bundan ibaret değildir, aslında kimse için böyle değildir. tanıtımı uzun süredir inceleyerek elimden geldiğince güzel şekilde yorumladım, hala da öyle yapıyorum fakat gördüğüm ciddi eksikleri de belirtmek istedim. terfi rollerinde(capo-actboss-soldier) gibi rollerde olan törenleri atlamanız bu kadar iyi giden bir birlik için benim bir tık garipsememi sağladı, bu kadar eğlenceli olacak bir rolü willofield plazasında otoparkında ayaküstü yapmak yerine aynı şekilde diğer fotoğraflar gibi bir tören rolüyle editleseydiniz tadından yenmezdi, tören rolleri ve terfi rolleri hakkında italyan-amerikan için bütün bilgiye sahibim ve eğer isterseniz sizinle paylaşmaktan hiç çekinmem, yardımlaşabiliriz.
savaş rollerinden daha çok işine düşkün bir ekip olduğunu göstermeniz ve bu yönde roller yapmanız çok güzel ama diğer ekip üyelerinin attığı fotoğraflar iş uğruna savaş çıkartabilecek derecede karşı taraf hakkında söylemler içeriyor ki bu noktada iş>savaş önceliği iş uğruna savaş'a dönüşüyor,  ekip içindeki karakterlerin hikayesi de bu yönde olabileceği için pek emin olmadığımdan o konuya pek yorum yapamayacağım. italyan-amerikan kültüründen daha çok kendi kültürü, kendi içinde oluşmaya çalışan bir birlik diyebilirim, kendi kültürleri kurulurken ve kurulmaya başlamadan önce de italyan-amerikan rollerine çok az yakınlık kurarak ilerlediğini düşünüyorum, sadece: saygı ver, saygı gör, para kazandır, kazan, kılık kıyafetine dikkat et, bunlara gerçekten uyduğunu, ama geri kalanları aksattığını düşünüyorum bu zamana kadar sunucudaki hemen hemen her italyan-amerikan birliğine edebildiğim kadar yardım etmeye çalıştım, yardıma ihtiyaç duymadan bu kadar ilerlemiş olmanız ve kültürü elinizden geldiğince yansıtmaya çalışmanız gerçekten güzel bir şey, bundan sonraki süreçte de kültür hakkında herhangi bir yardım isterseniz özel mesajım sizin için hep açık olacaktır, keyifli roller.
Justice#2461
Haha
7
100
11
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
fellerTiberius, Manace, airwaves the most hated, Coal, Artyom, Levithian, Juvas king of the street,
shotofwhiskey, karprensi, tiphied, Jiggysaw, Napolyon, SoftwareTheLord, lastgunmobster, Lynx,
Aureus, Levithian, Juvas king of the street,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1869 - 13.05.2021 20:08
tam olarak birlik diyebileceğim bir birlik, gelişimi ve takeover süreçleri biraz sarsıntılı geçse de ayakta kalarak tanıtımına da güzel şekilde lanse edip rol fotoğraflarıyla diğer oyuncuların da anlamasını sağlayarak güzel işler çıkartan bir birlik, bu taraf bu kadar iyi ilerlerken diğer taraftan da italyan-amerikan rolü konusunda bir tık geri olduğunu düşündüm, ekip üyeleri, sadece ekip üyeleri değil, şehrin çoğunluğu kasket palto, peaky blinders thug takılırken yapılan roller ile beraber modern cosa nostra arkasına yerleşmek benim için bundan ibaret değildir, aslında kimse için böyle değildir. tanıtımı uzun süredir inceleyerek elimden geldiğince güzel şekilde yorumladım, hala da öyle yapıyorum fakat gördüğüm ciddi eksikleri de belirtmek istedim. terfi rollerinde(capo-actboss-soldier) gibi rollerde olan törenleri atlamanız bu kadar iyi giden bir birlik için benim bir tık garipsememi sağladı, bu kadar eğlenceli olacak bir rolü willofield plazasında otoparkında ayaküstü yapmak yerine aynı şekilde diğer fotoğraflar gibi bir tören rolüyle editleseydiniz tadından yenmezdi, tören rolleri ve terfi rolleri hakkında italyan-amerikan için bütün bilgiye sahibim ve eğer isterseniz sizinle paylaşmaktan hiç çekinmem, yardımlaşabiliriz.
savaş rollerinden daha çok işine düşkün bir ekip olduğunu göstermeniz ve bu yönde roller yapmanız çok güzel ama diğer ekip üyelerinin attığı fotoğraflar iş uğruna savaş çıkartabilecek derecede karşı taraf hakkında söylemler içeriyor ki bu noktada iş>savaş önceliği iş uğruna savaş'a dönüşüyor,  ekip içindeki karakterlerin hikayesi de bu yönde olabileceği için pek emin olmadığımdan o konuya pek yorum yapamayacağım. italyan-amerikan kültüründen daha çok kendi kültürü, kendi içinde oluşmaya çalışan bir birlik diyebilirim, kendi kültürleri kurulurken ve kurulmaya başlamadan önce de italyan-amerikan rollerine çok az yakınlık kurarak ilerlediğini düşünüyorum, sadece: saygı ver, saygı gör, para kazandır, kazan, kılık kıyafetine dikkat et, bunlara gerçekten uyduğunu, ama geri kalanları aksattığını düşünüyorum bu zamana kadar sunucudaki hemen hemen her italyan-amerikan birliğine edebildiğim kadar yardım etmeye çalıştım, yardıma ihtiyaç duymadan bu kadar ilerlemiş olmanız ve kültürü elinizden geldiğince yansıtmaya çalışmanız gerçekten güzel bir şey, bundan sonraki süreçte de kültür hakkında herhangi bir yardım isterseniz özel mesajım sizin için hep açık olacaktır, keyifli roller.
Justice#2461
+1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok