Dünden bugüne Pellegrini Italyan-Amerikan Suç OrganizasyonuÖncelikle herkese merhabalar, tanımayanlar için ben
@berkayinho bir süredir VICE platformunda yer alıyorum. Dünden bugüne hem eğlendiğimiz hem de üzüldüğümüz günler oldu. Bu birlik başta kurulduğunda altı senelik arkadaşların olduğu, kendi aralarında rol yapıp eğlenen insanların yer aldığı bir birlikti. Zaman ilerledikçe birliğin gerçek anlamda ilerlediğini gördük. Artık arkadaşlığın ötesinde belirli bir ciddiyetle yönetmeye karar verdik. Bu yolda yanımda duran ve benimle olan ekibim (kardeşlerim ve abilerim) öncelikle sizlere teşekkürü borç bilirim.
@dixsept 'in öncüsü olduğu ve sunucuda olan yetkili insanların onayıyla beraber hood onayı almış bulunmaktayız. Yanımızda olan, olmayan herkese belirtmek isterim;
"Taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir." Daha güzel bir dönemde, daha konsepte yanaşır, sadece storye dönmeyecek rollerde görüşmek üzere.
SSS: OOC alımlar açılacak mı?Pilot oluşum olduğumuzu bildirmek isterim, OOC alımları açmış bulunuyoruz. Normalde bunu yapmayı tercih etmesemde bizle beraber rol yapacak (rol bilen-bilmeyen) ayırt etmeksizin yardımcı olacağız. Rol yapmak isteyen herkese kapımızın açık olduğunu bir kez daha belirtmiş oldum bu vesileyle. Discord adresine dahil olup kayıt odasında belirtebilirsiniz.
Pellegrini Oluşumu Discord Sunucusu: https://discord.gg/TCcT8f9V
@SoftwareTheLord ,
@Snappy ,
@Buluthinyo ,
@bahadrovic , @suspectdiawind , (aramız bozuk olsada verdiği emek için teşekkür ederim)
@Manace Saygılarımla
@berkayinho