lott fto'n olmaktan sıkıldım gelme artık gelme Alıntı yapılan: DIABLO - 27.12.2020 09:55Şu ss'lere bakarken cidden yüreğimde bir burkulma oluyor, üzülüyorum. Gerçekten etkileyici roller. Daha önce de yazmıştım, düşüncelerimi daha detaylı bir şekilde dile getirme şansını şimdi yakaldım. Bu rollere şapka çıkartılır, Lara'ya yanlış yapana da mermi sıkılır. Bi yana umarım IC'de tanışma fırsatı yakalarım, bu tarz keyif alarak rol yapan dostları severim. Düşüncelerinin bu yönde olması beni mutlu etti. Yaptığım rollerden aşırı keyif alıyorum. Rollerde görüşmek dileğiyle Alıntı yapılan: Ruelle - 27.12.2020 12:06Spoiler: GösterGizleSaygın roller yapan kişi sayısı gittikçe azalıyor. Böyle dar boğaz bir zaman diliminde şu SS'ler de kaybolmak ne güzel. Yakında çevrende senin için bir şeyler yapmaya çalışan ve aralarında rekabet eden bir anarşi grubunun hayat bulmasına neden olabilirsin. Yine de karakterlerimizin first date dedikleri illetin değişik olmasına referans olarak roller de görüşmek dileğiyle. Değerli yorumun için teşekkür ederim. Sabah uyanıp böyle iki güzel yorumu tanıtımımda görmek, beni sevindirdiniz. Alıntı yapılan: HandoLeNN - 27.12.2020 14:111 aya ckBakmam gereken bir bebe var, ck olmayacak
Şu ss'lere bakarken cidden yüreğimde bir burkulma oluyor, üzülüyorum. Gerçekten etkileyici roller. Daha önce de yazmıştım, düşüncelerimi daha detaylı bir şekilde dile getirme şansını şimdi yakaldım. Bu rollere şapka çıkartılır, Lara'ya yanlış yapana da mermi sıkılır. Bi yana umarım IC'de tanışma fırsatı yakalarım, bu tarz keyif alarak rol yapan dostları severim.
Spoiler: GösterGizleSaygın roller yapan kişi sayısı gittikçe azalıyor. Böyle dar boğaz bir zaman diliminde şu SS'ler de kaybolmak ne güzel. Yakında çevrende senin için bir şeyler yapmaya çalışan ve aralarında rekabet eden bir anarşi grubunun hayat bulmasına neden olabilirsin. Yine de karakterlerimizin first date dedikleri illetin değişik olmasına referans olarak roller de görüşmek dileğiyle.
1 aya ck
Keşke annem Lara Carter olsa