Konu: Noob DM + Aktif rol ortamı /b  (Okunma sayısı 251 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.12.2020 23:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cassius_Blacthorne - @Wittgenstein

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raskolnikov_Dragunov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM +  Aktif rol ortamı /b

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Noob DM +  Aktif rol ortamı /b

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/hChUFE

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.12.2020 23:14
+ Olarak kişi Ortak Nezaket ihlali de yapmıştır. Chate bakabilirsiniz.

#2 - 23.12.2020 23:21
Kişi PM üzerinden sürekli mesaj atıp beni kışkırtmaya çalışıyor, loglar incelenebilir.
Bu şahıslar OOC kanaldan nokta koysanız /b- yazmaya alışmış, böyle yazınca egolarını tatmin ediyorlar galiba.
Kendisi PM üzerinden sürekli olarak mesaj atıp durdu dediğim gibi, milleti trollemeye alışmışlar fakat ben bu tarz rollere gelemiyorum bu da benim kusurum olsun.
İyi forumlar.

#3 - 23.12.2020 23:23
Aynen seni kışkırtmaya çalışıyorum, /b kanalından haydi köyünüze yazdın bende /pm den hayde yazdım diye seni kışkırtmaya çalışmış oldum. Pekalaaaaaaaa xd

#4 - 23.12.2020 23:25
Aynen seni kışkırtmaya çalışıyorum, /b kanalından haydi köyünüze yazdın bende /pm den hayde yazdım diye seni kışkırtmaya çalışmış oldum. Pekalaaaaaaaa xd
Seninle tartışamayacağım maalesef, dediğim gibi loglar incelenebilir.

#5 - 23.12.2020 23:27
Normalde taviz vermezdim, şikayet dahi açmayacaktım. O sonda yaptığın sebepsiz yere emotesiz vurman ve agresif tavırların beni benden aldı. Seni seçtim! :P

#6 - 23.12.2020 23:30
Seçilmek kadar güzel birşey var mı? Teşekkür ederim bu ince davranışın için, bu da son yanıtımdı teşekkürler.
Kadın karakter ile de beş tane zenciye yumruk atmak harbi kral hareket.
Yanınızda ki iki şahıs geçen gün bizi trollüyorlardı, cezalarını aldılar fakat yetmiyor galiba size ceza almak.
Böyle devam edecekseniz söyleyin, sizinle role girmeyelim.
« Son Düzenleme: 23.12.2020 23:32 Wittgenstein »

#7 - 23.12.2020 23:37
Evet, birlik lideri reklam yapıyor. Nesin sen o sunucunun admini mi? Gerçi olamazsın iyi bir ingilizceye sahip olmalısın oraya girmek için :p

#8 - 23.12.2020 23:38
Seçilmek kadar güzel birşey var mı? Teşekkür ederim bu ince davranışın için, bu da son yanıtımdı teşekkürler.
Kadın karakter ile de beş tane zenciye yumruk atmak harbi kral hareket.
Yanınızda ki iki şahıs geçen gün bizi trollüyorlardı, cezalarını aldılar fakat yetmiyor galiba size ceza almak.
Böyle devam edecekseniz söyleyin, sizinle role girmeyelim.
Sürekli roleplay kuralı var tatlıııımmmmm, maalesef girmek zorundayız :p

#9 - 24.12.2020 15:31
Merhaba,

Cassius_Blacthorne karakteri, DM & Rolde /b kapsamında cezalandırılacak. Ayrıca şikayeti oluşturan taraf hareketleri nedeniyle forum/oyun içerisinde birçok kez uyarı almıştı, benzeri hareketlerine devam ettiği sebebiyle karakteri cezalandırılacak.

@Jamaikan forum üzerinde de uyarı puanı aldı.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 24.12.2020 15:40 Flexman »