Öncelikle selam,
@sleepie outlaw olarak savunmam;
Evet, olaya gelelim. Şİkayetçi tarafın kanıtlarına baktığım zaman, herhangi bir brawla dahil SS göremiyorum, bunun göz önünde bulundurulmasını istiyorum. Ek olarak kişiler ortalıkta bir sebep olmadan, arkadaşım Yardley'i
PG yaparak basit bir emote ile araçtan atmak gibi bir rol sergiliyor. Bu olaya kanıtlarım ile şikayet açacağım, oyuncuya ateş açma sebebine gelirsek, aramızda silah kullanılan bir düşmanlık mevcut. Oyuncunun birliği, Brystal Pirus birliği ile aktif olarak savaştayız. Oyuncular olarak birbirimize ateş açmamız gayet normal ki, gittiğimiz bölgede 4-5 kişi bulunuyor bunlar bir barın sahibi ve OOC arkadaş olmalı, aralarında en ufak bir rol geçmeden 5 kişi olarak arabamızı çalmaya çalışıyor, üstümüze doğru koşmaktalar. Bende bölgeden ayrılıyorum, üstümde silahım var? İki kişiyiz, kendimi 5-6 oyuncudan korumak için en iyi çözüme başvurdum. Sadece düşmanlık sahibi olduğum oyuncu, Ezra'ya ateş açtım. Diğer oyunculara istekli şekilde ateş açmadım. Onu da vuramadan polise yakalandım, ki bunlar IC olaylar zaten gerisini anlatmama gerek yok. Ateş açtığımız esnada herhangi bir brawl yok? Screenshotlarda Emote'da mevcut değil. Oyuncuya PG üzerinden ayrıca şikayet açacağım. En önemli mevzuya gelelim, ortak nezaket? PM- yazan birine random atmak (bunun gülme amaçlı olduğunu hepimiz biliyoruz) Ne yani yasak mıdır sayın forum yetkilisi? Ona karşı hakarette veya kötü bir söylemde bulunmuyorum. Bu durumda ortada bir ortak nezaket yok? Onun rolünü de bölmüyorum sadece 1 PM ile kimsenin rolünü bölebileceğimi sanmıyorum. Savunmamı yaptım, Aktif olarak birbirimize açılmış bir sürü şikayetimiz de mevcut bu da onlardan biri, her iki tarafta karşı tarafın ihlal yaptığını düşünüyor. Gerekirse ek iletiler ile savunmamı sürdüreceğim, iyi günler.
Saygılar;
Değerli arkadaşım, değerli forum yetkilisi.