Konu: [Carlton_Sheck Carlos_Flores] Müslüman rolu + RK + /dene Kullanmama  (Okunma sayısı 397 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.12.2020 23:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carlton_Sheck @Xiao06  / Carlos_Flores @Ufuk!

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clay_Lee @CaptainSilver  , Williams_Ronnie @BerkayMedusatr09
 , Cruze_Lee @Emre77x

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Müslüman Rolu , /dene emotesiz ayağa kalkma ve RK lı iken koşma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile  BRAWL rolundeydik 2 sini düşürdük sonra 3. arkadaş kaçtı 2 arkadaş kaldı birisi 90 sn geçer geçmez emotesini verip /dene vermeden direk RK lı iken serice koştu o onu yaparken, öbür arkadaşı ise Müslüman Rolu Sergiledi Devamını SS Almadım arkadaşlar emote takip vs yapmadı herneyse Admin bile izledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.imgyukle.com/2020/12/22/aRbB0p.png

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almalarını arz eder iyi günler dilerim.

« Son Düzenleme: 22.12.2020 23:39 WorldTanks »

#1 - 22.12.2020 23:33
Öncelikle merhabalar, evet 2 kişiydiniz bir şekilde nasıl olduysa sağdam-soldan adamlar toplanmaya başladı. Emote takip yapmamın sebebi /do Sayıca üstünüz fear rp uygulayacak mısın demendi zaten orada fear-rp uyguluyordum herhangi size karşı bir tavır sergilemiyordum. Onaylı hooda sahib olmadan ck izni sorman komikti; https://imgyukle.com/i/aR9hob

#2 - 22.12.2020 23:35
Bu arkadaşlar Brawl başlattığında kavga ettik fakat kavgaya başladığımızda 3 kişilerdi ve MİX sonucu toplandılar bunun hakkında bende şikayette bulunacağım.
2. Arkadaşlar onay olmadan CK etmeyi planlıyorlardı GBİ bölgesinde küfürlü konuşma ve tehdit içerilikli IC olarak gerçekleştirdiler. GBİ bölge ihlallerini galiba bilmiyorlar bir helper'e gidip rol dersi almalarında fayda var diye düşünüyorum.
3. Ekran görüntüsünde göründüğü üzere sistemsel olarak düşürmediler ve bende böyle bir emote kullandım yetkililer göz önünde bulundurursa sevinirim.
+ Olarak arkadaşlar kendi arasında Troll birlik kurmuşlar galiba buda burada bulunsun, rolleride troll'e bozmayın arkadaşlar huzur için rol yapmamıza izin verin artık bir zahmet. https://hizliresim.com/lQSDQE
« Son Düzenleme: 22.12.2020 23:39 Ufuk! »

#3 - 22.12.2020 23:41
İlk öncelikle merhabalar ben sürekli balıkçıda takılırım ortada mixing yoktur balıkçıya geldiğimdede kız arkadaşım bana belirtti, belirttikten sonrada zaten konum geldi, bende direk yanlarına gittim yanlarına gittiğimde birden daldıklarını gördüm + olarak orası güvenli bölge değil , Arkadaş /do Geçici Hasar İzni soruları sorurken CK İzni Sordum HOOD gerekmediğini bilmiyorlar sanırım herneyse iyi günler iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 22.12.2020 23:59 WorldTanks »

#4 - 22.12.2020 23:42
Bu arkadaşlar Brawl başlattığında kavga ettik fakat kavgaya başladığımızda 3 kişilerdi ve MİX sonucu toplandılar bunun hakkında bende şikayette bulunacağım.
2. Arkadaşlar onay olmadan CK etmeyi planlıyorlardı GBİ bölgesinde küfürlü konuşma ve tehdit içerilikli IC olarak gerçekleştirdiler. GBİ bölge ihlallerini galiba bilmiyorlar bir helper'e gidip rol dersi almalarında fayda var diye düşünüyorum.
3. Ekran görüntüsünde göründüğü üzere sistemsel olarak düşürmediler ve bende böyle bir emote kullandım yetkililer göz önünde bulundurursa sevinirim.
+ Olarak arkadaşlar kendi arasında Troll birlik kurmuşlar galiba buda burada bulunsun, rolleride troll'e bozmayın arkadaşlar huzur için rol yapmamıza izin verin artık bir zahmet. https://hizliresim.com/lQSDQE

Troll yapmıyoruz + olarak troll için birlik açmadım birlik ismini birlik açabiliyormuyum denerken oldu zaten birlik ismi troll isim değil en yakın zamanda değiştiriceğim...

#5 - 22.12.2020 23:42
Arkadaşlarını IC olarak çağırdığınıza dair SS istiyoruz lütfen atarmısın o halde MİX yoksa.

#6 - 22.12.2020 23:44
Savunmamın yeterli olduğunu düşünüyorum teşekkürler.

#7 - 22.12.2020 23:45
Arkadaşlarını IC olarak çağırdığınıza dair SS istiyoruz lütfen atarmısın o halde MİX yoksa.

Lütfen konuyu aşmayın , bana söyleyen arkadaşım ve konum atan arkadaşlarım aktif olduğunda foruma yazacaktır , Konuyu saptarmayın eğer elinizde MİXİNG e dair bir kanıt var ise şikayetinizi dilediğiniz gibi açabilirsiniz..
« Son Düzenleme: 22.12.2020 23:59 WorldTanks »

#8 - 22.12.2020 23:46
Kardeşim uzatma yeterli olduğunu düşünüyorum dedim OOC kin tutup cevap verme.

#9 - 22.12.2020 23:48
2 dakikada içerisinde 3 adamdan 5-6 adam olduysanız ne gibi birşey ola bilir? Şans mı?