Konu: 22.12.2020 | Birden fazla şikayet Amet_Arakelyan Zoravar_Dadrian  (Okunma sayısı 378 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.12.2020 21:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Amet_Arakelyan Zoravar_Dadrian @literary006 @rancer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ofansif Rol(Agresif Rol) Ortak Nezaket(PM'den konuşma tarzı mükemmel Zora arkadaşımızın.),NON-RP,GBI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telefonla arayıp taksi çağırıyorlar gidiyorum karakterim yeni dodan bildiriyorum il-legal bir faaliyet gösterdiğiniz takdirde ceza alabilirsiniz diye fakat arkadaşımız cebinden toz falan çekiyor GBI Bölgelerde geziniyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yani karakterim legal ve GBI Bölgelerden geçiyoruz nasıl böyle il-legal bir faaliyet gösteriyorlar ayrıca taksi parasını da vermediler ekran görüntülerine bakarsanız savunmasını görürsünüz ben IC'de diyorum inip binin diye.

« Son Düzenleme: 22.12.2020 21:24 Caillaus »

#1 - 22.12.2020 23:11
Taksimetresi açık değildi taksi ücreti de belirtilmediğine göre ödenecek para? ayrıca illegal bi rol göremiyorum ? /do dan belindeki kabarıklığı belirttim sende /do dan ne görüyorum diye sorabilirdin? /do dan ne çekti diye sorabilirdin?

#2 - 22.12.2020 23:13
Ayrıca telefondan arayan biz değiliz. IC olarak sorduğun için bende bizi almayacağını düşünerek evet dedim :) :o

#3 - 22.12.2020 23:26
Yönetici kararı bekliyorum Amet adlı kişi cevap versin lütfen.

#4 - 22.12.2020 23:33
Taksimetresi açık değildi taksi ücreti de belirtilmediğine göre ödenecek para? ayrıca illegal bi rol göremiyorum ? /do dan belindeki kabarıklığı belirttim sende /do dan ne görüyorum diye sorabilirdin? /do dan ne çekti diye sorabilirdin?
Ehmm,GBI Bölgedeyiz kişi beyaz poşet çıkartır ve burnuna çeker diyor ardından sizden birisi de Bırak şu işleri gibi bir kelime kullanıyor, ayrıca son ekran görüntülerine bakarsan ne yazmışım inip binin ama siz orada da agresif role devam ettiniz Devam et! Sürsene şunu! gibi kelimeler kullanarak. /do dan Ne çekti diye soru da sorulması saçma bir şey Taksicilik Mesleği Legal bir meslektir ve sizde o zaman o role girdiniz İl-legal bir şey gerçekleştirme hakkınız yok. Yönetici kararı bekliyorum gerekeni yapılsın GBI ve NON-RP ceza işlemi gerekli çünkü Amerika'da bir taksicinin önünde çıkarıp da mal mı çekeceksiniz?

#5 - 22.12.2020 23:59
Beyaz toz olarak çektiğim şey adrenalin di bunu sorabilirdin kendin legal olduğun için .Ayrıca Taksimetren açık değildi ve Ic olarak arayan biz değildik.

#6 - 23.12.2020 14:12
Ben taksiyi kimin çağırdığının derdini mi yapıyorum? Ekran görüntülerine bakın ne demişim inip binin arkadaşlar siz ne yaşıyorsunuz bir yönetici lütfen baksın.

#7 - 23.12.2020 15:35
Kardeşim IC olarak acelemiz var senin taksine inip binmeyle mi uğraşacağız? ayritten rolü bölüyosun in bin diyerek.

#8 - 23.12.2020 18:32
IC olarak diyorum iyi bakarsan IC işinizde beni ilgilendirmez bir taksicinin yanında beyaz toz çekebilir misin? Bu da NON-RP'ye girer admin kararı bekliyorum savunmanızı yaparsınız.

#9 - 23.12.2020 18:34
"Taksimetren açık değildi." Çünkü inip binmediğinizden.
« Son Düzenleme: 23.12.2020 18:39 Caillaus »