Konu: [22.12.2020 - Dyton Lewis, Cresh Wudsonn] YKİ, OOC üslup  (Okunma sayısı 613 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#10 - 23.12.2020 00:23
Talep üzerine SS'in tam halini atıyorum.

#11 - 23.12.2020 01:31
Vurulma olayından 4 saat sonrasını atmışsın olay anında yapılan bir rol göremedim, admin kararı bekleyelim
« Son Düzenleme: 23.12.2020 02:20 Zaharyas »

#12 - 23.12.2020 01:55
Talep üzerine SS'in tam halini atıyorum.

01:20 sularında vuruldunuz, bu SS'in konumuz ile alakası yok.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#13 - 23.12.2020 02:38
Ben zaten o an için vurulduğumun ve motora rolle bindiğimin bilgisini sen sorunca PM yoluyla sana ulaştırıyorum. Eğer yetkililer log kayıtlarına da bakarsa emote'umu çok rahat bir şekilde görebilirler. Ben bu ss'i atarak zaten her türlü ortamda yaralı olduğumu belirttiğimi bildirmek istedim, olaydan sonra zaten size ne saldırdım ne de vurdum. Amacınızı tam olarak kavramış değilim. Brayton karakteri beni yaralıyken görür görmez arkasına bindirdi hastaneye götürdü, Fast RP ile kolumu tedavi ettiler ve evime bıraktı. Ayrıca sol kolumdan vuruluyorum ve gerçekçi olsun diye motoru çok yavaş kullanıyorum. Tek elle motor kullanıp iki yüzle gitmiyorum. Eğer gerçekten bu yapmış olduğum yaralı rolü sizin herhangi bir rolünüzü baltaladıysa veya herhangi bir zarara uğrattıysa kusuruma bakmayın. Dediğim gibi kalkar kalkmaz kolumla ilgileniyorum, silahımı kaptırmamak adına motoruma zorlanarak biniyorum silahımı bırakıyorum ve arkadaşım beni hastaneye bırakıyor. Yaralı rolü yaptığımı belli etmem için kolumdan vurulmama rağmen ölü gibi davranmam mı lazım? Vurulduğum silah Tec9 marka silah, 9mm mermi atıyor. Sol kolumdan vuruldum ve bunun büyük bir yaralı rolüne ihtiyaç duyduğuna gerek duymadım. IC olarak o an silahımı ve yiyeceğim hapsi düşünerek park halindeki motoruma bindim yavaş yavaş sakladım. Zaten timer bozuk, 180 saniyeden çok daha fazla yerde yattık, o süreç içinde gerçekçilik açsından bir kişi durumun şokunu atlatabilir. Zaten yapacağınız bir rol olsa kalkana kadar oradaydınız, çoktan yapardınız. İyi ve seviyeli forumlar.
« Son Düzenleme: 24.12.2020 16:33 KSZ »

#14 - 23.12.2020 13:09
Aktif ASGH olmadığı için tedavi rollerini fast geçtik.

#15 - 23.12.2020 19:20
Olay ile bir alakam yok fakat bu açıklamayı yapmadan duramayacağım. @KSZ ile nereden baksak 1-2 aydır aynı ev de, aynı ortamda rol yaptık. Eskiden bulunduğumuz oluşum kapandığında mahalleyi polisler bastı, baskın günü Dyton_Lewis M4 mermisi ile vurulmuştu. Kendisi 1 haftadır bunun rolünü yaptı, rolsel olarak 2-3 defa da pansuman yaptığımı hatırlarım. Hatta bu tür roller yaparken ben bile sıkılmıştım... Ekran görüntülerini silmeseydim buraya mutlaka sunarıdım. Kendisi zaten yaralı rolü yaptığını belirtmiş, aradan 4 saat geçmiş olsa bile bunun rolünü yapmış olduğu görülüyor. Role girdiği kişiye mutlaka vurulduğunu göstermesi lazım zaten, bir şey olmamış gibi rol yapması yanlış olurdu.

#16 - 27.12.2020 15:08
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Dyton'un savunması kabul edildi fakat "fast rp geçtik, bunu yapmama gerek yok" tarzında olaylara lütfen girmeyin. Her ne kadar fast rp geçirseniz dahi sizi vuran kişi bunu bilemez, böyle bir yargıya ulaşır. Fast RP geçirdikten sonra yaralı rolüne devam edebilirdiniz. Cresh Wudsonn olayına gelecek olursak eğer ortak nezaket kapsamında ceza alacak.

Şikayet kapatıldı.