Ben zaten o an için vurulduğumun ve motora rolle bindiğimin bilgisini sen sorunca PM yoluyla sana ulaştırıyorum. Eğer yetkililer log kayıtlarına da bakarsa emote'umu çok rahat bir şekilde görebilirler. Ben bu ss'i atarak zaten her türlü ortamda yaralı olduğumu belirttiğimi bildirmek istedim, olaydan sonra zaten size ne saldırdım ne de vurdum. Amacınızı tam olarak kavramış değilim. Brayton karakteri beni yaralıyken görür görmez arkasına bindirdi hastaneye götürdü, Fast RP ile kolumu tedavi ettiler ve evime bıraktı. Ayrıca sol kolumdan vuruluyorum ve gerçekçi olsun diye motoru çok yavaş kullanıyorum. Tek elle motor kullanıp iki yüzle gitmiyorum. Eğer gerçekten bu yapmış olduğum yaralı rolü sizin herhangi bir rolünüzü baltaladıysa veya herhangi bir zarara uğrattıysa kusuruma bakmayın. Dediğim gibi kalkar kalkmaz kolumla ilgileniyorum, silahımı kaptırmamak adına motoruma zorlanarak biniyorum silahımı bırakıyorum ve arkadaşım beni hastaneye bırakıyor. Yaralı rolü yaptığımı belli etmem için kolumdan vurulmama rağmen ölü gibi davranmam mı lazım? Vurulduğum silah Tec9 marka silah, 9mm mermi atıyor. Sol kolumdan vuruldum ve bunun büyük bir yaralı rolüne ihtiyaç duyduğuna gerek duymadım. IC olarak o an silahımı ve yiyeceğim hapsi düşünerek park halindeki motoruma bindim yavaş yavaş sakladım. Zaten timer bozuk, 180 saniyeden çok daha fazla yerde yattık, o süreç içinde gerçekçilik açsından bir kişi durumun şokunu atlatabilir. Zaten yapacağınız bir rol olsa kalkana kadar oradaydınız, çoktan yapardınız. İyi ve seviyeli forumlar.