0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: MafyaSatır - 22.12.2020 19:51Hepizin tek yaptığı sadece yedirememezlik ve OOC kin dostum bu kadar söylüyorum, düşüp düşüp soluğu şikayette alıyorsunuz. Yaptığınız ihlallerin hiç farkında değilsiniz ne yaparsanız yapın yöneticiler her zaman haklının yanından olacağından şüphem yok. Şöyle boş kanıtlarla, somut olmayan delillerle "HİLE" diye beni suçlaman gerçekten kötü bir davranış. Yukarıdaki her şeyi görüyor. Bas çek yapın diyorum, ara sokaklardan kaçıyorum diyorum. "OHA! HIZLI KOŞUYOR, IŞINLANDI!" diyorsunuz. Biraz kafanızı kaldırıp arasaydınız o araya girmek yerine düz devam etseydin beni yakalardın dostum, SS'lerde gözüktüğü üzere ara yolları kullanarak sahile kadar geliyorum. Sonra arkadaşıma konum atıp beni almasına söyledim... ve geldi aldı.konum attığımın ss'ini şöyle bırakayım;Spoiler: GösterGizleBize OOC kinli dedikten sonra niye böyle şeyler yazıyorsunuz? Çok merak ediyorum.
Hepizin tek yaptığı sadece yedirememezlik ve OOC kin dostum bu kadar söylüyorum, düşüp düşüp soluğu şikayette alıyorsunuz. Yaptığınız ihlallerin hiç farkında değilsiniz ne yaparsanız yapın yöneticiler her zaman haklının yanından olacağından şüphem yok. Şöyle boş kanıtlarla, somut olmayan delillerle "HİLE" diye beni suçlaman gerçekten kötü bir davranış. Yukarıdaki her şeyi görüyor. Bas çek yapın diyorum, ara sokaklardan kaçıyorum diyorum. "OHA! HIZLI KOŞUYOR, IŞINLANDI!" diyorsunuz. Biraz kafanızı kaldırıp arasaydınız o araya girmek yerine düz devam etseydin beni yakalardın dostum, SS'lerde gözüktüğü üzere ara yolları kullanarak sahile kadar geliyorum. Sonra arkadaşıma konum atıp beni almasına söyledim... ve geldi aldı.konum attığımın ss'ini şöyle bırakayım;Spoiler: GösterGizle