Konu: Barl_Hudson  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2020 14:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Barl_Hudson @batuhan44

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marius_Armbruster,Dmitri_Zaytsev

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Alıntı
Silah Kuralları
Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak non-rp veya fear rp ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.
Alıntı
  Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Silah çekmiş adama yumruk atmaya devam ediyor. Silah tutan adamın yaptığı rol hatalı olsa bile bunu yapmasına gerek yok, ss alıp şikayet açabilir. GBI rolüne + veriyorlar. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

(GBI + Verdikleri ss.)

Ek açıklamalar(varsa): Marius'luk bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Eğer şikayet açtığım şahıslar "sizin adamınız nie saldırıo" gibisinden şeyler yazıcaksa bunları bana değil Dmitri'ye yazın lütfen

#1 - 21.12.2020 14:40
CJ yaptığı bariz bir şekilde belli oluyor, videoda değildim o yüzden ben açamadım. Gaveli videoda olduğundan dolayı ona açtırdım, iyi forumlar.  :)

#2 - 21.12.2020 14:43
Evet akıl veren Gaveli_Clay Gbi de silah sıkmasını söylğyo ve bana şikayet açıyor videoda kimseye saldırmıyo ama emotesiz benim karakterime son hamleyi yapıp düiürüyor.Dmitri emotesiz shotgun çekiyor.Brawl izni alıyoruz çoğunluk kabul ediyor buna rağmen shotgun çekiyor.Bu ilk şikayetim değil Dmitriyi en son yekrae balıköıda emotesiz ateş açıp kaçmıştı bunun elindeki oyuncağın artık alınmasını istiyorum.

#3 - 21.12.2020 14:45
Gaveli ve Mariusa rol bilgisi öpretilmesini talep ediyorum evet orda araca binim attım şahısı emote vermden ama adamlar rolü katletti inkar etmiyorum.

#4 - 21.12.2020 16:59
Gaveli ve Mariusa rol bilgisi öpretilmesini talep ediyorum evet orda araca binim attım şahısı emote vermden ama adamlar rolü katletti inkar etmiyorum.
Dostum silahlı adamın üzerine buny yaparak koşuyorsun, silahla adam vuruyorsun. Ve Gaveli'ye rol dersi veriliyor.  Ne kullanıyorsan bana da  verebilir misin?

#5 - 21.12.2020 20:59
Ben silahla vurmadım senin videonda var hepsi.senin emotesiz vurduğunuda gördün mü 😂😂 senin kafan benimkindede güzel

#6 - 22.12.2020 05:56
Rollerin hepsi başlangıçtan hatalı, güvenli bölgede bir brawlda silah çekilemez, brawl olarak görüyorlar bunu sonuç itibariyle oradaki silahın çekilmesi rolde geçersiz kılınıyor.

Ayrıca şikayet konularında kafam güzel kafan güzel, seninki benimkinden güzel tabirleri oldukça irrite edici, bunları not alıyoruz ve aynı kişilerden tekrar böyle üslupsuzluklar forum cezasına dönüşecek.

K&A.