Anket

Sizce Piyango Bölüştürülsün mü?

Evet
19 (70.4%)
Hayır
8 (29.6%)
Kararsızım
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 27

Oylama kapandı: 05.01.2021 19:43

Konu: Yılbaşı Piyangosu Bölüştürülsün  (Okunma sayısı 549 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.12.2020 19:13
Piyango Bölüştürülsün

Şuanda güncel olarak $2,575,000 olan büyük ödülün tek bir kişiye verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

1. 1.000.000$
2. 500.000$
3. 250.000$
4. 250.000$
5. 250.000$
6. 250.000$
(Şuana kadar toplam büyük ödüle göre dağıtıldı, bundan sonra toplanan paralar da bu şekilde dağıtılacak. 100.000$, 75.000$, 50.000$ gibisinden.)

Kısacası önerime göre ödül 1 kişiye değil de tahmini olarak paylaştırdığım ücretlere göre ve ödülün artışına göre 12-20 kişi arasında dağıtılacak. Böylece para ekonomide daha çok yer sahibi olacak ve dönüşümü sağlanacak. Ayrıca daha çok kişi sevinecek.

Teşekkürler.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.12.2020 19:46
Herkes istediği kadar katılabiliyor, şuan en fazla bilet alan kişiye haksızlık olacağını düşünüyorum. Şansına güveniyorsan istediğin kadar bilet al. 5.000$ zaten.

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 20.12.2020 19:54
Herkes istediği kadar katılabiliyor, şuan en fazla bilet alan kişiye haksızlık olacağını düşünüyorum. Şansına güveniyorsan istediğin kadar bilet al. 5.000$ zaten.

Desteklemiyorum.

Dostum gerçekte de piyango bir kişiye çıkmaz zaten. Bir tane büyük ikramiye olur, onu kazanan 1 kişi olur. Diğer kişilerde belli miktarlar kazanır. Bu kadar paranın 1 kişiye çıkması sunucu sağlığı açısından da iyi değil. Adam parayı alacak belki bir daha oyuna bile girmeyecek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 20.12.2020 20:06
Birin az, altının fazla olduğunu düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.12.2020 20:38

Desteklemiyorum.

Dostum gerçekte de piyango bir kişiye çıkmaz zaten. Bir tane büyük ikramiye olur, onu kazanan 1 kişi olur. Diğer kişilerde belli miktarlar kazanır. Bu kadar paranın 1 kişiye çıkması sunucu sağlığı açısından da iyi değil. Adam parayı alacak belki bir daha oyuna bile girmeyecek.
Kanka adam 64 tane bilet almış zaten adamdan başka kimseye çıkma ihtimali neredeyse yok. Yine aynı mantığa denk gelecek, adam hepsini kazanır. Aradan farklı olarak 2-3 kişiye falan çıkar. 64 Tane bilet diyorum, en son 64'dü şimdi 100 falan olmuştur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 20.12.2020 20:46
Almasaymış dostum 77 bilet alırken bana mı sormuş? Konumuz bu değil ki. Ödülü kazanan zaten tekrar etmeyecek. 1 Kişiye 1 ödül çıkacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 20.12.2020 20:55
Almasaymış dostum 77 bilet alırken bana mı sormuş? Konumuz bu değil ki. Ödülü kazanan zaten tekrar etmeyecek. 1 Kişiye 1 ödül çıkacak.
Adam o kadar bilet almış ki o ödülü kazanmak için, değişmemesi taraftarıyım ben piyangoya katılmadım zaten ama adam onun için katılmış, kimsenin hakkı yenmesin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 21.12.2020 10:03
Adam o kadar bilet almış ki o ödülü kazanmak için, değişmemesi taraftarıyım ben piyangoya katılmadım zaten ama adam onun için katılmış, kimsenin hakkı yenmesin.
Dostum peki o adamın kendi parası olduğunu nerden biliyorsun? Belki oluşumundaki tüm arkadaşları parayı birleştirdi, ikramiye cıkınca bölüşücekler. İkramiye sadece 1 kişiye verilmemeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 21.12.2020 10:18
Dostum peki o adamın kendi parası olduğunu nerden biliyorsun? Belki oluşumundaki tüm arkadaşları parayı birleştirdi, ikramiye cıkınca bölüşücekler. İkramiye sadece 1 kişiye verilmemeli.
Hatırladığım kadarıyla Kurt Bowman almıştı. Adamın 5m mal varlığı var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 21.12.2020 10:37
Kişi bazlı değil bilet bazlı yapılacaksa destekliyorum. Aksi taktirde birden fazla bilet alanlara haksızlık olur. Hani şu şekilde yapılabilir. Çekiliş yapar, XXX'e çıktı ve onun 5 bileti vardı. Bir bileti yanmış sayılır ona ikramiye verilir. 4 biletle tekrar çekiliş yapılır. XXX'e tekrar çıkması durumunda iki ikramiyeyi de alır. Ancak bu şekilde adaletli olur.
« Son Düzenleme: 21.12.2020 10:40 darkangel07 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok