Konu: Dwayne_Kelly  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.12.2020 14:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne_Kelly @yunuskaratasx1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marco_Flores Kanda_Lamai

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.12.2020 13.57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

19.06.2020 GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz ve tecavüz rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahilde spor yapıyordum, sahil boyu "/yuru 1"  turluyordum. Geminin yanına gittim bir kalabalık vadı. Bu arkadaş benim yanıma gelip benim olup olmadığını sordu, hayır dedim, ister misin dedi, hayır dedim, tekne benim bana verirsen tekneyi senin üzerine yaparım gibisinden şeyler söyledi. bu tür toxic oyuncular /incele kıtlığı yaşadığı için direk olarak agresif rol yapma gereği duymadım sakince on altı yaşımda olduğumu belirttim. Bir şey olmaz bende yirmili yaşlardayım falan dedi. Napim diyerek rolü bitirmek istedim çünkü rahatsız oldum. Ve buna hakkım var.
sahilde turlamaya devam ettim, ıc olarak ablam sayılan Kanda ve arkadaşım Marco beni görüp geldiler. Ben de şahısı onlara şikayet ettim. Dövdüğümüz yer GBI değildi. /do üzerinden agresif rol yapıp yapamayacağımızı sorduk. olumsuz tepki verdi, ve saçma rolünü yapmaya devam etti. Biz de bu durumdan hoşlanmayıp arkadaşa saldırmaya başladık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Tanıklar. @Pigfessor @barometri

#1 - 20.12.2020 14:55
Şahitliğimi onaylıyorum.   :o :-\

#2 - 20.12.2020 15:02
Şahitliğimi onaylıyorum gerekirse kanıt ekleyebilirim

#3 - 20.12.2020 16:51
Merhaba attıkları savunmada da gözüktüğü gibi arkadaşın üstünde 16 yaşında yazmıyor bu bir. İkincisi kendisine herhangi bir eylemde bulunulmadı buna dair herhangi bir kanıt atarsa sevinirim. Bana 16 yaşında olduğunu söylediğinde bende büyük duruyorsun diyip rolü toparladım. Ve kendisine taciz tecavüz gibi herhangi bir rol yapmadım. Taciz ve tecavüz rollerinin eylemsel olarak yasak olduğunu düşünüyorum. Ortada herhangi bir eylem yok. Kişiler legal olmalarına rağmen tehdit ve kavga içerikli geldiler. Hiçbir karşılık verilmedi karakterim orada yumruk yedi legal bir kadından ama herhangi bir harekette bulunmadı. Yani işin kısası orada 4 kişiydik 2 kadın 1 erkek gelip fear rp yapmamı bekledi. Bense fear rp yapmak yerine erkeklerden hoşlanıyorum yanlış anlamıştır vesaire ye getirdim rolü. Sonrasında bana saldırdılar ve çekip gittiler. Legal olmalarına rağmen delik deşik ederiz seni gibi cümleler kurdu kadın karakterler. Ben bunu sorun etmiyorum eylemsel olarak herhangi bir taciz veya rahatsız edici rolüm olduysa cezasına razıyım. 16 yaşındayım diyince konuyu uzattığıma dair bir kanıt varsa onuda atabilirler. Büyük duruyorsun herneyse diyip konu kapatıldı. Kendileride gelip 4 kişiye kafa tuttular. 2 sinin kadın olduğunu tekrar belirtmek istiyorum. Herhangi bir reaksiyon alınmadı taraflarına karşı çünkü rol saçma bir duruma kayacaktı. 2 kadın dünyadaki tüm erkekleri dövebilirmiş gibi racon kesemez. Ki bununda karşılığı verilmedi keşke arkadaşlar ss leri kırpmadan nelerin konuşulduğunu gayet açık gösterecek bir şekilde atsalarmış. Olayda herhangi bir ihlal yok iyi forumlar dilerim.

#4 - 20.12.2020 17:01
Merhaba, @incaax

Konu başlığı ve içeriği, oyuncu şikayeti kurallarına uygun olmadığı sebebiyle geçersiz sayılmıştır.( Sebep: Düzenlenmiş ekran görüntüsü) Oyuncu şikayeti kurallarını dikkatlice inceleyip, formata uygun olacak şekilde tekrar şikayet konusu oluşturabilirsiniz.
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93177.0