Konu: Araç motor ömrü onarma ücreti hk.  (Okunma sayısı 450 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 19.12.2020 15:22
Katılmıyorum. Sen zaten NRG, İnfernus gibi lüks araçlar sürüyorsan kazanç kapının olması gerekiyor. Gerek yok ondan. Zaten aktif bir role girdiğinde araçla aşırı fazla gezmiyorsun. Motor ömrü de gitmiyor aşırı fazla. Desteklemedim. Herkes lüks araçlara binecek diye bir şey yok. Lüks araç parası buldum diye düşünmeden lüks araç alınmasına karşıyım onun masrafının altından kalkamıyorsan alınmaması gerekiyor zaten. Herkes zengin olacak diye bir şey yok. Gerçekten zengin olanlar lüks araçlara binebilsin. Böyle iyi bence.
Sana katılmıyorum, gerçekci düşün biraz bi araban var üç dört saat sürüyorsun ve motor ömrü yarıya iniyor ne kadar mantıklı? ayrıca bu araç son model bir spor araba.
İşte bu konuda atlanılan bir nokta var. IC jail yediğinde nasıl dakika bazından hesaplanıyor ama süre bakımından ay veya yıl olarak geçiyor. Araç sürmeyi de öyle düşünmelisin. 5 dakika araç sürmek 1 ay, 60 dakika araç sürmek 1 yıl gibi. Bu durumda da motor ömrünün azalması muhtemel. Diyeceksin ne alaka bir ay, bir yıl. O zaman aynı yorumu IC jail içinde bekliyorum cinayet işleyen birini 800 dakika hapse atmıyorlar yıllar boyunca atıyorlar bu konuda senden ayrı bir ARGE açmanı bekleyeceğim o zaman. Demek ki neymiş herşey gerçekçi olamıyormuş maalesef.

5 dakikayı 1 aydan hesaplarsak 3-4 saat 3-4 yıl eder. Bırakta o araba bakıma girsin bir motoru falan.
« Son Düzenleme: 19.12.2020 15:26 darkangel07 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 19.12.2020 16:05
Katılmıyorum. Sen zaten NRG, İnfernus gibi lüks araçlar sürüyorsan kazanç kapının olması gerekiyor. Gerek yok ondan. Zaten aktif bir role girdiğinde araçla aşırı fazla gezmiyorsun. Motor ömrü de gitmiyor aşırı fazla. Desteklemedim. Herkes lüks araçlara binecek diye bir şey yok. Lüks araç parası buldum diye düşünmeden lüks araç alınmasına karşıyım onun masrafının altından kalkamıyorsan alınmaması gerekiyor zaten. Herkes zengin olacak diye bir şey yok. Gerçekten zengin olanlar lüks araçlara binebilsin. Böyle iyi bence.
Sana katılmıyorum, gerçekci düşün biraz bi araban var üç dört saat sürüyorsun ve motor ömrü yarıya iniyor ne kadar mantıklı? ayrıca bu araç son model bir spor araba.

15 dakikalık bir tır rotasından $1770 gelmesine ne diyorsun?
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
meikaN, OLDHAND,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 19.12.2020 16:45
Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 19.12.2020 20:21
Destekliyorum  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 20.12.2020 01:41
Tamamen kaldırılmayabilir ama fiyatlarda biraz indirim olabilir, gerçekten ciddi paralar ödeniyor. Bu durumda herkes ucuz bir araca kalacak.  :)
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
meikaN,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 08.02.2021 04:39
Vergi alınmıyorsa bir şekilde parayı kesmemiz gerekiyor, fazla araç kullanıyorsanız motor ömrünüz hızlı azalır. Araçların kullanımını azaltırsanız normal miktarda para ödüyorsunuz zaten.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok