Konu: Navegante Williams (PG)  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.12.2020 16:37
Yaptığın hatayı anlayıp edit demek mi hahaha, anladım. Rol esnasında ss almadım, çünkü o kadar saçma rol yapıyordun ki sinirden kafayı yiyodum, hudun yarısı gözüküyor ayrıcı, bu kadar iyi editlesem editör olurum dimi? yazık...
Öncelikle üslubunu takın, hudun yarısı var yarısı yok. Mükemmel editörsün zaten fennaa. Orası ayrı, fakat bu yazdıklarıma karşılık bana "yazık" kelimesi kullanamazsın.

Bu arada elinde ki Thor'un çekici değil, beyzbol sopası ve kilolu olman bu durumu değiştirmez. Kolunda ki kas kütlen bunu değiştirir. /incele yapınca ki kas seviyen fazla değilse fazla işlemez haberin olsun. Maksimum emotede göründüğü gibi kafa tutar adam.
İşlemez mi, anladım. Sen kafana sopa yesen sadece kafanı tutarsın aynen..
aynen ;D

#11 - 19.12.2020 06:46
Bu arada elinde ki Thor'un çekici değil, beyzbol sopası ve kilolu olman bu durumu değiştirmez. Kolunda ki kas kütlen bunu değiştirir. /incele yapınca ki kas seviyen fazla değilse fazla işlemez haberin olsun. Maksimum emotede göründüğü gibi kafa tutar adam.
İşlemez mi, anladım. Sen kafana sopa yesen sadece kafanı tutarsın aynen..
Bu arada, böbreküstü bezlerinde salgılanan bir şey var. Sırf gidip araştırıp öğrenmen için yazmıyorum. Bunuda göz önüne alabilirsin canım.

#12 - 24.12.2020 16:07
Gerekli kontroller sağlandı, ekran görüntüleri gerçeği yansıtıyor, zaten savunma da yapılmış durumda değil. Cezalandırılacak.