Konu: Birden fazla kişi ve kural hataları. 17.12.2020  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2020 15:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lorenzo Kendall @Farzetkix2 - Reyn Vitali @emir34 - Vector Kendall @Vector_Slayers
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eric Watkins @fireman0141

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.12.2020     13:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear-RP,  Yaralı kural ihlali,   Low-DM, Aktif rolde /q,  Aktif rolde /b, Refuse-RP,  İllegal kural ihlali (Seviye 5 altı illegal role dahil olmak.) NON-RP,  İngilizce aksanında Türkçeye yansıtmak. 

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, belirttiğimiz saatler sırasında bu üç kişi birliğimizin garajına geldi ve Totti'yi sordu. İçlerinden birisi garajımız üyelerinden birisinin aracına emote vermeden bindi ve hidroliğini kullanarak aracını zıplattı, oynattı. Eric Watkins karakteri araçtan inmesini belirtti. Kişi agresif rol sergiledi aracı satın almak istediğini söyledi. Eric Watkins karakteri küfür etmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Şahıslar /do komutu üzerinde sayıca üstün olduklarını belirttiler. Eric Watkins karakteri aktif rol bölgesi ve garajın çalışanı olduğu için silahını çekti (UZİ). Sonrasında şahıslar Eric Watkins karakterine silah olduğunu göre göre yumruk saldırdı. Karakterim olan Lena Smirnov ile bende karşılık olarak yumruk ile karşılık verdim. Üç şahıstan ikisi yaralı olarak yere düştü. Yaralı olarak yere düştükten sonra birisi /q çekti. Birisi de silahla vurularak yere düştü. Şahsım olarak emote'mi vererek garajın kapısını kapattım. Birisi role uymayarak sistemsel olarak yaralıdan kalkınca garajdan çıkarak polisi aradı. Birisi de silahla yaralanmasına rağmen agresif rol sergilemeye devam etti. Sonrasında yukarıda belirttiğim kural ihlallerini gerçekleştirdiler. Şahıs /b'den rapor attığını belirterek rolü bekletmemizi istedi. Biz onun rol bekletme hakkına sahip olmadığını bile bile bekledik çünkü kural hatalarını kendileri gerçekleştirdi. Biz beklediğimiz süreçte kırmızı kazaklı karakter garajın kapısı kapalı ve yaralı olduğu halde zıplayarak kapının üzerinde atladı ve uzaklaşarak polisi aradı. Polisi aradığı için polisler geldi biz sürekli rol play kuralına uyarak role devam ettik. Polisler geldi Eric Watkins karakterini tutukladı fakat ortada kural hatası olduğu oldukça bariz. (Polis gelmeden önce olanlar.) Kişiler yaralıyken, yaralı rolü yapmadılar acı belirten ifadeler kullanmadılar aksine agresif role devam ettiler. Kişilerin agresif rolü devam ettiğini gören Eric Watkins karakteri silahını yeniden çekti ve Reyn Vitali karakterini kafasına silah doğrulttu, "Korkuyor musun?" diye sordu karşılık olarak ise "Korkmuyorum." dedi. Eric Watkins karakteri /do komutunu kullanarak "Fear or CK?" diye bir soru yöneltti. Karşılık olarak kişi /do komutundan "Olumsuz." yanıtını verdi. (Kişi yaralıyken CK veya Fear RP yapmayı kabul etmedi.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://dosya.co/zh9084pg3y05/chatlog.txt.html  13.27.06'dan itibaren okuyabilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa): Yetkili kişilerin dikkatlice okuması ve gereğini yapmasını şiddetle rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 17.12.2020 15:58 Claimer »

#1 - 17.12.2020 15:38
Öncelikler selamlar, şahitliğimi onaylıyorum tamamen tüm dürüstlüğüm ile konuşacağım. Kişiler rol konusunda zayıf bu çok belli. Karakterim şuan'da hapishanede polisi aradıkları için. Tek bir ricam var karakterimin sicilinin temizlenmesi çünkü karakterimi legal görünüşlü bir karakter olarak tasarladım bu yapılan kural hataları yüzünden tüm rollerim değişebilir, tek ricam sicilimin kaldırılması belki bu karakter ile PD'ye veyahut ASGH'ye başvurabilirdim.

#2 - 17.12.2020 15:38
Kardeşim orada 3 kişiyiz ardından bize gelip buradan gidin yoksa sizi döveriz diyorsun ardından arkadaşım kimi dövüyorsun sen muhabbeti dönünce arkadaşım sana yumruk atıyor emoti ile sen direk silah çekip taramaya başlıyorsun bunny hop yaparak kaçmaya çalışıyorsun ben zaten orada sana vurmadım farkındaysan Brawl rolünde silah çıkarma diye seni uyardım fakat uyarımı dinlemedin üstüne halen silah çekip tarayarak bunny hop yaparak kaçmaya çalıştın ardından arkadaşında gelip vurmaya başladı

#3 - 17.12.2020 15:39
Başka birşey dememe gerek yok zaten orada ben sadece silah çıkarmak ne sana göstereceğim demişim ve oradan gitmişim polislerde gelip sizi almış başka birşey yapmadım bir dahada brawl rolünde çıkartıp silah ile ateş etme kardeşim

#4 - 17.12.2020 15:45
Bana PM'den yazdığın gibi şikayet açmanı bekliyorum bana, hala kendini kurtarmaya çalışıyorsun, önce silahı ben çıkardım sen sonra Brawl rolüne girdin (: başka diyeceğim bir şey yok admin kararını bekliyorum.

#5 - 17.12.2020 15:45
Biz oraya araba almaya gittik adam buradan gidin yoksa dövücem felen diye role girmeye başladı ardından ben şahısa yumruk atınca şahıs direk silah çekip bunny hop yaparak bizi taramaya başladı ardından bizi düşürünce arkadaşımda polisi aramış ve şikayet etmiş biz serverde legal takılıyoruz o yüzden polisi aramamız normal

Not :Brawl Rollerinde hiç bir şekilde karşı taraf veya siz silah çekmek yasaktır ne olursa olsun diye

#6 - 21.12.2020 23:53
Yasaklılar.