Konu: MetaGaming (Cruz_Lee)  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2020 12:49
Meta Gaming
Alıntı
"
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

"

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dünkü rolde Williams_Ronnie isimli şahıs rol ortasında yaptığı Hareketlerden dolayı jail yemiş olup, otomatik olarak rol dellenmiştir. Rol dellenmedi ise bile şahıs ismimi kim olduğumu bilmemesine rağmen bu soruyu sorması kabul edilebilir bir şey değildir. İsmimi açık bir şekilde kendisine bildirmemiş olduğum aşikardır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yetkililerden Gereğinin yapılması için yardım istiyorum.

#1 - 17.12.2020 12:50
Ayrıca şahısla önceden hiç bir temasta bulunmadım.

#2 - 17.12.2020 12:52
Önceden rol döndürdük bilip bilmeden şikayet açıyorsun neyin kafası arkadaşım bu?

#3 - 17.12.2020 12:54
Önceden rol döndürdük bunu bilmediğin halde şikayet açıyorsun. Benimle temasta bulunmasan bile rolü devam ettirmek zorundasın.

#4 - 17.12.2020 12:58
Dostum ismimi kim olduğumu bilmeden bunu yapman metaya girer eğer ismimi ve kim olduğuımu biliyorsan ic olrak ss atda görelim

#5 - 17.12.2020 12:59
Ayrıca tekrar belirtiyorum dünkü rolde williams jail yedi rol ortasında o olmadan rol devam etmiyeceği için rol otomatik olarak dellenmiştir.

#6 - 17.12.2020 13:02
Şahsın meta yapıp sonrada rola devam etmemi bekliyorsanız Role play e aykırı bişey olmadığını düşünüyorsunuz demektir. zaten olmayan bir role nasıl gire bilirim ki
şahıs RETARTED RP yapmaktadır nasıl devam etmemi bekliye bilirsiniz.

#7 - 17.12.2020 13:05
siz gerçek hayatta yoldan geçen birini durdurup seni şuna sataşmışsın dermisin.

#8 - 17.12.2020 13:07
sen benim reelde olan arkadaşım ile aram girip rol döndürmeye çalışıyorsun bunu yapamazsın.

#9 - 17.12.2020 13:09
Eğer kişilerin olduğu ortam da kavga hissedilirse fear rp izni gerekmez olay spontane gelişebilir.