Konu: Vice Roleplay - Hızlı Başlangıç Rehberi ve Tüm Komutlar  (Okunma sayısı 10795 defa)

#30 - 08.09.2023 02:53
İşime yaradı bazı komutlar rehber başarılı   :nays:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 15.11.2023 16:48
Oyun içinde yöneticilere nasıl yanıt verileceğini öğrenmek benim için oldukça zaman aldı, çünkü /pm komutunu nasıl kullanacağımı bilmiyordum. :facepalm: Senin sayende bunu çözdüm.

Ayrıca, yeni başlayanlar için para kazanma konusunda ek bilgilerin daha da faydalı olacağını düşünüyorum. Bu, roller aracılığıyla para kazanma veya Trucker veya Fisherman gibi işlerin görsel konumları ve detaylı bilgileri ile ilgili olabilir. (Sistematik işler aracılığıyla para kazanmayı desteklemediğim halde, bu yeni başlayanlar için bilinmesi gereken önemli bir özellik sonuçta.)

Benim gibi acemiler için ilk aradıkları şey genellikle özel, yüz yüze yardım oluyor. Belki de yöneticilerden oyun içinde dostça yardım, öneriler ve talimatlar, yeni başlayanları yönlendirmenin etkili bir yolu olarak düşünülebilir. :-X

Bu tür detaylı rehberler, yeni başlayanların bilmesi gereken temel özellikleri kapsıyorsa oldukça işe yarayabilir.

Gramatik hatalar için özür dilerim; karmaşık Türkçe cümleler kurmak konusunda becerikli olmadığım için ChatGPT kullanmak zorunda kaldım. :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok