Konu: Souren Petrosian - Oyuncu şikayeti, PG [16.12.2020 21:19]  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.12.2020 22:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Souren_Petrosian @Gustavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.12.2020 21:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selam, Gustavo forum isimine sahip oyuncu ile herhangi bir geçerli tartışmamız yok. Tamir bölgesinde kornamı üç kere - belki beş. Çalıyorum, kişi bana hakaretler etmeye başlıyor, ben tekrar çalıyorum. İn vs gibi bir role girişiyor, bunun gerçek hayatta yeri olmadığına eminim. Sonrasında beni indirme rolü yapıyor, üstüne bana saldırmaya başlıyor. 7me kaçar. Olarak kaçma emote'u vermek istedim fakat, fırsatım olmadığı için ufak bir text hatası yaşadım. Onun dışında bir şekilde onlardan kurtuluyorum, Car Surfing yaparak benimle geliyor, üstüne üstlük /do'dan onun durumunu soruyorum beni tekrar arabadan indirmek adına emote veriyor? Bunun neresi realistik? Şikayet açmayı hiç istemezdim ama yapmalıyım. Bundan sonrasında beni sistemsel olarak düşürdüler fakat düşük FPS nedeniyle videoyu kapatmıştım bu kadarına sahibim. Şikayet üzerinde herhangi bir yanıt oluşturmayacağım, bu kadarı yeterli. Eğer oyuncunun yaptığında bir sorun yoksa da sesimi çıkarmadan beklerim.
Saygılar.
-outlaw

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/75unuo - https://cdn.discordapp.com/attachments/788748631863590943/788848925011869766/sa-mp-053.png

Ek açıklamalar(varsa): Retarted RP ihlali sunucuda var mı tam olarak bilmiyorum. O ihlali bulamadım, yaptığı tamamen saçma ve mantığa uymayan bir rol. Bunu da eklemek isterim.

#1 - 17.12.2020 03:07
Kendisi ıc olarak bir kışkırtma sergiledi ve bende ıc rolle uyarak rolümü tamamladım arakdaş chat kısmındada göründüğü gibi olay zaten hatam olduysada elimden bu geliyor gerçek hayatta yaşanabilir bir olay.

#2 - 20.12.2020 00:33
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Bir kişi size karşı söylemde bulunuyorsa ona saldıramazsınız. Bu yüzden Retarted RP kapsamında cezalandırılacaksınız.

Şikayet kapatıldı.