Konu: RefuseRp,NonRp,OOC Rol Bölme,FearRP ihlali,lan ter  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.12.2020 19:00

Şahıs  Williams_Ronnie

Yanlış Emote kullanımı

RefuseRP

Şahıs Dövdüğümüz halde kaçıyor nonrp

Emote Takip Etmiyor

OOC Rol bölme

#1 - 16.12.2020 19:32
3 kişi geldiniz hiçbir emote vermeden beni dövmeye başladınız fear rp izni diyorsun orda kendiniz bana vurunca fear rp izni olmuyor ben vurunca yanlış emote oluyor fail rp yapıyorsun emote vermeden biryerlerinden sopa çıkarıyorsun birde pm kışkırtıyor yok banlatacam seni yok 10000 dakika az buna gerğinin yapılmasını arz ediyorum.bendede ssler var fakat atamıyorum.

#2 - 16.12.2020 20:21
Dostum Emote vermediğimize dair kanıtın varsa at da görelim.

#3 - 16.12.2020 21:19
Dostum 3nüz hiçbirşey ortasda yoksa gelip beni dövemezsiniz ben arkadaşıma vuruoyrum senin benim rolume karışma hakkın yok.

#4 - 17.12.2020 09:11
Böyle bir kuralmı varmış sen birini dövücen ortalık yerde biz role adam gibi giriyoruz sen rolü bozucan sonra role giremezsiniz. sunucun kurallarında böyle bir şey göremedim nedense.

#5 - 17.12.2020 09:29
Bak dostum rol ortada yaptıklarının ss ide var eğer bizim yanlış yaptığımıza dair bir kanıtın varsa at. Sen sopayı belinden çekerken yanlış emote kullanıp çekerken doğrusu önce fear rp ihlali yapıp rolden kaçıp beyzbol sopası alıp rol döndürmeye çalışırken biz bunada birşey demedik ama hayla ısrarla 3 kişinin arasında tek başına fear rp yapmıyorsun üstelik ooc rol bölüyorsun rolede uymuyorsun emotede takip etmiyorsun yanlış emote verip bana neden role uymuyorsun diyosun ve hayla ısrarla şikayetin köşesinden dönmek için iftira da atıyorsun elinde kanıt olmamasına rağmen. diyorsun sopayı emote vermeden aldılar biz çoktan aşşağıda emote vererek aldığımızı görmedin. çünkü emote takip etmiyorsun. kendin yanlış yaptığını kabullenmeyip bizi foruma bildirmeye çalıştın hepsinin ss'i var ortada rol dönüyoken önce o ss lere baksaydın benim neden yaptığın "ROLE" uymadığımı görebilirsin ilk ss dikkatli bak doğru emote verip vermediğine. önce sen bunları açıkla. Sonra rol bilgimizi sorgula.

#6 - 17.12.2020 12:30
Rolün ortasında William_Ronnie Jail yediği için rol dellenmiş olması gerekti ama arkadaş ooc yi ic ye taşıyor. dellenmese bile beni tanımdan nasıl bana bunu sorabiliyor merak ediyorum gereğinin yapılmasını yetkililere bildiriyorum.

#7 - 17.12.2020 12:41
Dostum sen yalancısın kendi yaptığın kural ihlallerini atmıyorsun insanların ban yemesi için herşeyi yapıyosun.

#8 - 17.12.2020 12:52
Benim mixing yaptığımı nereden biliyorsun bilmediğin halde mixing demen benim hatam değil senin hatan.

#9 - 17.12.2020 13:16
Dostum senle hiç tanışmadım öyle bir rol ic olarak dönmedi çünkü adam rol ortasında jail yedi ve bunu öğrenmen ooc ile ic yi karıştırmak olur rol bilmiyorsanız öğrenin öyle gelin. Ve de eğer benim yalancı olduğuma dair kanıtın varsa sun diyorum sun da görelim.