Konu: Alisha_Bosworth ve Torotto Lucarino PG+NONRP  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2020 23:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alisha_Bosworth @Hata   ve  Torotto Lucarino @Void

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.42   14.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumdan hiçbir şekilde rol yapmayıp çuval çaldılar. Bir tanesi yerde yatıyordu bunu yaparken. Daha sonra pm kanalı üzerinden çaldınız şikayet edicem diyince de biz çalmadık diye yalan söylediler ama her şey videoda gözüküyor. Rolsüz çalıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=94072.0 daha önce aynı konudan ben hapis yemiştim tamamen aynı durumdan dolayı. Bu da ceza yediğim şikayet dosyası.

#1 - 14.12.2020 23:09
İtiraf ediyorum evet yaptım, kusura bakmayın yönetim izin verirse iade yapacapjm
« Son Düzenleme: 14.12.2020 23:12 Void »

#2 - 14.12.2020 23:09
O sırada farklı bir dükkan soyuyorduk, /ecal yazdığımızda freezelenmedik ve pawnshopa doğru koşarken soygun yaptık o sırada elimdeki çuval motordan gelmiş gibi gözüküyor, motordan herhangi bir eşya çalmadık.

#3 - 15.12.2020 01:27
O sırada farklı bir dükkan soyuyorduk, /ecal yazdığımızda freezelenmedik ve pawnshopa doğru koşarken soygun yaptık o sırada elimdeki çuval motordan gelmiş gibi gözüküyor, motordan herhangi bir eşya çalmadık.

Dalga mı geçiyorsun. Videoda her şey açık açık gözüküyor. Motorumdan çuval alıyorum 3 kaldı yazıyor. sonra kilidi açıyorum /eal yazıyorum 0 kaldı yazıyor ve elinizde 1er tane yani 2 tane çuval beliriyor. Nasıl göz göre göre yalan söylebiliyorsunuz? Ayrıca açıklamanızdan da anlaşılacağı üzere BUG ABUSE yapmış oluyorsunuz. Freezelenmediysen yerinde hareket etmeden durabilirdin.

#4 - 15.12.2020 17:26
 Alisha_Bosworth ve Torotto Lucarino karakterleri NON-RP kapsamında cezalandırılacak.