Konu: Luis Gaviria / IC Dolandırıcılık suçu, Türkçe Terim ve Rolden kaçmak için /q  (Okunma sayısı 233 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2020 22:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luis Gaviria / Bulamadım.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.12.2020 22:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe Terim 30-60 DK'dan, 90-160 DK'ya gibi.) Ceza süreleri yönetimde saklıdır.

Bir karakterin her hangi bir biçimde kumarhanede ya da bireysel kumar oynayabilmesi için 7 seviye ve üstü olmalıdır. 7 seviye altındaki bir karakterin kumar oynaması durumunda bu durum kumar kural ihlali olarak değerlendirilir ve herhangi bir para kaybı durumunda sorumluluk kullanıcının kendisine aittir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi Türkçe terim kullanıyor ve zar oynuyoruz paramı vermiyor 2 defa. Kişinin toplam kazandığım 1500 dolarımı vermesini ve hapise gitmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Böyle userlar yüzünden inanın sıkılıyoruz lütfen artık insiyatif tanımayın burası Hard RP olarak geçiyor kişilerin böyle rollerine lütfen müsade edip göz ardı etmeyelim yoksa durmuyorlar.

« Son Düzenleme: 14.12.2020 22:36 Tivorlu »

#1 - 15.12.2020 13:11
On iki(12) saat içerisinde savunma yapmanız gerekmektedir. @beratqua

#2 - 16.12.2020 02:33
NOT : Kişiden kazandığım 1500 Doları istiyorum
« Son Düzenleme: 16.12.2020 02:39 Tivorlu »

#3 - 17.12.2020 09:54
12 Saati geçti  :P

#4 - 18.12.2020 17:35
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kişi cezalandırılacak, para iadesi için oyundan oyuncu şikayetlerini bildirip rapor atın.  @Tivorlu

Şikayet kapatıldı.