Konu: [14.12.2020 - Afrodite Balcani] CR  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2020 21:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @zeusbaris  Afrodite Balcani
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leslie_Krawchanka, Satomi_Kobayashi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:56

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Öncelikle yolun ortasından gelerek ilk önce vuruyor ardından bir daha yapmaması için "/pm" üzerinden "video <3" yazıyorum ardından tekrar yapacağını bildiğimden video kaydını başlatıyorum.. Kendisi imla kurallarına uymadan bizim karakterlerimizi rahatsız ediyor.. Ardından tamircinin ora da Satomi Kobayashi " Siktir git! " dediği için geriye gidip tekrardan CR attı video'da gözüküyor ve ek olarak arkadaş hiç bir imla kuralına uymuyor. Tabi ki o sırada arkadaş "/rapor" atıp admin çağırıyor admin'nin de oyundan düştüğünden bize CR atarken görmüyor. Mecbur şikayet atmak zorunda kalıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın kesinlikle jail yemesini istiyorum karakteri 12 level fakat rol bilmemesi bile ayrı bir troll'e dönüyor.

#1 - 15.12.2020 04:07
Oyunu o sırada ben oynamıyordum o sırada oynayan başka biriydi hesabın sahibi değildi.Ben hesabın sahibiyim olayı farkettim ve adminle konuştum bidaha vermeyeceğim.Hesabın sahibi olarak;Çok özür dilerim.

#2 - 15.12.2020 12:33
Merhaba,

Kendi bilgisayarınız üzerinde yapılan her işlemden, her durumdan ne olursa olsun sorumlu siz tutulursunuz. Vice Roleplay bünyesinde, kurallarda da belirtildiği gibi hesap paylaşımı yasaktır. Böyle bir durumun tekrarı halinde yasaklanabilirsiniz.

Bunun üzerine Afrodite Balcani karakteri, Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.