Konu: [14.12.2020 - Stanislav_Imanov] Y.K.İ  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2020 14:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stanislav_Imanov @Vortex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vincent Love @MafyaSatır - Marlon_McClendon @Miami

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi vurduk ve yaralı süresinin bitmesini bekledik. Yaralı olduğu halde kalktığı gibi Marlon'u motordan atma emotesi verip kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 14.12.2020 15:53
Ek olarak belirtmek isterim arkadaş arabadaydı ve bu emote'u verdiği gibi bana doğru koşup beni motordan attı. Anlaşılan arkadaş mermi yerine tokat yedi hemen kendine gelip koşabildi.

#2 - 14.12.2020 16:24
Şahitliğimi onaylıyorum... ek olarak açıklama yapmak gerekiyorsa; biz şahısı vurduk, gerekli rolleri yaptık. Adam yaralı süresi bittikten sonra saçma bir emote verip yerden kalkıyor motora binip kaçıyor. Gerekenin yapılmasını arz ediyoruz.

#3 - 14.12.2020 17:17
Savunma yapmalısınız. @Vortex

#4 - 14.12.2020 20:00
Savunma yapmayacağım şikayet doğru.

#5 - 14.12.2020 20:07
Merhaba,

Öncelikle karakteri araçtan atma emote'u verip ardından [F] tuşuna basarak aracı alıp çalıp kaçamazsınız. Bu durumlarda yapılan Powergaming ihlaline girer, rol izni verilmelidir. Karşı taraf da engellemeye çalıştığının emote'unu verir, duruma göre zar atarak belirlenebilir. Yapılan rol, karşılık alınmadan tek taraflı yapılan bir rol. Bu konuda sadece sözlü uyarıda bulunacağım, tekrarı halinde asla tolerans gösterilmeyecektir.

Stanislav Imanov karakteri, Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.