Konu: Hile + Bug Feller Lawrence Castucci  (Okunma sayısı 523 defa)

#0 - 14.12.2020 01:15
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lawrence_Castucci @feller  .

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ben orada olmadığım için bilmiyorum.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da gözüküyor.

İhlal edilen kuralıyı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi öncelikle Lawrence karakteri Wheeler Bulvarına giriyor ve devamı video da gördüğümüz gibi saniye 00.47'de E q bug, ardından 00.50'da yakın mesafeden mermi yemesi ve canı gitmemesi, zaten fark ettiyseniz e q bug yaptığı yer kesiliyor zaten ardından da gördüğümüz gibi kafasına mermi yemesine rağmen canı gitmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıt:

Ek açıklamalar(varsa):
Spoiler: GösterGizle
Bu şikayeti açmamda ki sebep, madem savaşıyorsun kendin savaş program savaşmasın.

#1 - 14.12.2020 01:29
Bunları fark eden adamım, salak değilim. Program o sırada kapandı, kapandığını sol alttaki rengin değiştiğini fark ederek tekrardan açtım. Fark edersen 47/1 oluyor, onu orada harcadım ve reload atıldı, o sırada videoya giriş sağladım. Ek olarak can bölümünden kastını anlamadım, detaylandırırsan sevinirim.Ateş olarak yediğim silah *shotgun* biliyorsun, o kadar can götüren bir silah değil. Eğer videonun o kısmı elimdeyse, burada paylaşırım. Hiçbir şekilde hile kullanmıyorum.
« Son Düzenleme: 14.12.2020 01:37 feller »

#2 - 14.12.2020 01:41
hahahaha  :D komik arkadaş yalan söyleme çalışmış ama olmamış farkındaysan video da devamlı olarak aralıklarla siyah ekran koymuşsun, aynı e-q bugunu 1:24 de de siyah ekran ile kapatmışsın ki belli olmasın, buradaki insanlar aptal değil ateş etsen mermi sayında azalma olur komik, arkadaş yalan söylediği için yönetimi kandırmaya teşebbüsten yargılanmasını istiyorum.

ek; kişinin e-q bugu yaptığı şuradan belli 47-1 mermisi var farkındaysanız 6 ekleniyor ve 47-6 = 41  yani 41-7 bu da mermiyi ateş etmediğinin ve e q yaptığının kanıtı. ateş etse 47-0 olur sonra 40-7 olur :) buradan feller arkadaşın matematik öğretmenine ve yalanına selam söylüyorum.
« Son Düzenleme: 14.12.2020 01:44 stepfatheryaveri »

#3 - 14.12.2020 01:50
Bunları fark eden adamım, salak değilim. Program o sırada kapandı, kapandığını sol alttaki rengin değiştiğini fark ederek tekrardan açtım. Fark edersen 47/1 oluyor, onu orada harcadım ve reload atıldı, o sırada videoya giriş sağladım. Ek olarak can bölümünden kastını anlamadım, detaylandırırsan sevinirim.Ateş olarak yediğim silah *shotgun* biliyorsun, o kadar can götüren bir silah değil. Eğer videonun o kısmı elimdeyse, burada paylaşırım. Hiçbir şekilde hile kullanmıyorum.

Canının gitmeme gibi bir durumu söz konusu olamaz tüm saçmalar üzerine geliyor ve + olarak mermi yediğin için anim buguna bile giriyorsun sampta kendi ekranında kendi üstüne mermi gelmesi ile canını gitmemesi gibi bir şey yok, kendi ekranında kendi üzerine mermi geliyorsa canın kesinlikle gider az can gitme gibi bir durumu olamaz burda can barında oynama olmuyor tüm saçmalar üzerinde.

#4 - 14.12.2020 01:59
Buffalo Soul MC'nin oluşum lideri olarak tarafımca bu şikayet geri çekilecektir, yaşanılan olaylardan ötürü kimse kusura bakmasın.

Sunulan kanıtlarda ucu hiçbir şekilde bize dokunmadığı için bizi ilgilendirmeyen bir olay, şikayet geri çekilecektir.

#5 - 27.12.2020 21:35
Yasaklı kullanıcı. K&A