Konu: Giyim mağazası ve market açma hk.  (Okunma sayısı 983 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 14.12.2020 11:33
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 14.12.2020 11:56
Hiç gerektiğini düşünmüyorum. Yanı sıra storyrp yaparak daha çok zevk alıyorum. Kısa yolu seçmek varken.. Gelmeyeceğini düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 14.12.2020 12:05
Hiç gerektiğini düşünmüyorum. Yanı sıra storyrp yaparak daha çok zevk alıyorum. Kısa yolu seçmek varken.. Gelmeyeceğini düşünüyorum.

Sistem aktif hale gelse bile senin hikaye rollerine etki edeceğini sanmıyorum, sen kendi düzenini bozmadan devam edebilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 14.12.2020 12:13
Destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 14.12.2020 12:52
Destek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 14.12.2020 13:12
Güzel olabilir, destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 15.12.2020 13:26
Buna tek ben sıcak bakmıyorum sanırım. Giyim mağazasında yada marketlerde çalışanlar olur. Orada aktif çalışan almadığın sürece rol yapmayacaksın demek oluyor bence. Ondan bir oyuncunun açmasına da gerek yok. Çalışan alıp aktif rol ortamına döndürebileceksen orayı desteklerim. Çoğu insan sadece para için açacağı için desteklemiyorum özetle.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
ba2handro,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 15.12.2020 14:51
Umarım linç yemem ama marketler en kolay para kazanma yolu, işlek bir yerden aldığınız market haftalık 100k para çıkartabiliyor. Bir ay oyuna hiç girmesen bile kasada 400k para birikiyor. Market sayısını çoğalttığın zaman darphane gibi para basıyorsun. Yattığımız yerden para kazanmak bu kadar kolay olmamalı.

Öncellikle işlek caddelerin mekanları çoğunluk olarak 500k'nın üzerinde, bir insan bu kadar para biriktirip bu işin içine girermişse. Kazancı da olması gerekli, ilk başta yazdığım gibi Real hayatı içine alan bir oyun böyle bir mekan açmak herkesin hakkı.

Bazen bunun da bir oyun olduğunu unutmamak lazım herşeyi %100 gerçekçilikle yapmak zorunda değiliz, marketler parayı kazanmanın en kolay yolu 500k verip aldığın mekanın parası 1-2 ayda yattığın yerden çıkıyor.
« Son Düzenleme: 15.12.2020 14:52 egemenltnlmz »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 15.12.2020 15:13
Umarım linç yemem ama marketler en kolay para kazanma yolu, işlek bir yerden aldığınız market haftalık 100k para çıkartabiliyor. Bir ay oyuna hiç girmesen bile kasada 400k para birikiyor. Market sayısını çoğalttığın zaman darphane gibi para basıyorsun. Yattığımız yerden para kazanmak bu kadar kolay olmamalı.

Öncellikle işlek caddelerin mekanları çoğunluk olarak 500k'nın üzerinde, bir insan bu kadar para biriktirip bu işin içine girermişse. Kazancı da olması gerekli, ilk başta yazdığım gibi Real hayatı içine alan bir oyun böyle bir mekan açmak herkesin hakkı.

Bazen bunun da bir oyun olduğunu unutmamak lazım herşeyi %100 gerçekçilikle yapmak zorunda değiliz, marketler parayı kazanmanın en kolay yolu 500k verip aldığın mekanın parası 1-2 ayda yattığın yerden çıkıyor.
Buna tek ben sıcak bakmıyorum sanırım. Giyim mağazasında yada marketlerde çalışanlar olur. Orada aktif çalışan almadığın sürece rol yapmayacaksın demek oluyor bence. Ondan bir oyuncunun açmasına da gerek yok. Çalışan alıp aktif rol ortamına döndürebileceksen orayı desteklerim. Çoğu insan sadece para için açacağı için desteklemiyorum özetle.

Güzel bir fikir sundunuz, bunların dikkate alınacağını düşünüyorum ve güzel bir rol ortamı olacağının düşüncesindeyim. Yeni başlayan rolcü arkadaşlarımız için güzel bir fırsat olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 16.12.2020 17:40
Market ve Giyim mağazasından kimseye rol çıkmaz arkadaşlar,içeri giren /satinal yazıp çıkıyor veya kıyafeti/aksesuarı ayar yaparken role zaman kalmıyor. Ayrıca orayı açıcak kişi de bütün gün marketime insan gelsin de selam vereyim diye beklemez. Parayı verip hiç uğraşmadan servet kazanmaya  döner o iş.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
ba2handro, egemenltnlmz,
Tepki yok
Tepki yok