Yazdığımı anlamıyorsun sanırım. Forumda sağda Miami'nin hava durumu yok. VİCE Şehrinin hava durumu var. Gündüz sıcaklık 20 dereceyken kar yağdığını nerede gördün sen? Forumdaki hava durumu Vice şehrinin hava durumu Miami'nin değil. Olayın Miami ile ilgisi bile yok.
"anlamıyorsun" "nerede gördün sen"
bu tavırlarınızı bir an önce düzeltmenizi rica ediyorum
Üstteki tartışmaya yönelik attığım bir cevaptı. Eğer bu tutumunuzu değiştirseydiniz zaten üstteki alıntıladığım yazıdan da bu tarz şeylere çok takılmamanız gerektiğini anlardınız. Siz rolünüzü oradaki hava durumuna göre yapın boşverin, iyi eğlenceler.
İlk yorumumda bile belirttim kurgusal evren olsa dahi kurgusal evrenin hava durumu sağda yazıyor diye. Yönetimin verdiği cevap tamamen Miami/Florida'dan ibaret açtığım konuyla ilgisi bile yok. Anlamıyorsun demem hatalı olmuş olabilir ama ilk yorumumu dikkatli okuyan biri yönetimin o cevabını buraya atmazdı. Ne yazık ki rolümü oradaki hava durumuna göre yapıp biri çok güzel kar yağıyor deyince RP denen şey ortadan kalkıyor. Sağdaki hava durumu herkesçe kabullenen bir şey sunucudaki hava durumunu gösteriyor. O durumda da kar yağması imkansız. Kar eventi yapılacaksa oradaki hava durumu sıcaklığı düşebilir, karlı gösterebilir. Zaten orası Vice şehrine bağlı, Miami/Florida'ya falan bağlı değil. Orayı değiştirmekte çokta zor değil, eklemesinden daha kolay değiştirebileceğini düşünüyorum. Vice şehri Miami'den esinleniyor kar nasıl yağıyor demiyorum ben, sağdaki hava durumu kar için uygun değil diyorum. Neyse iyi roller.