Konu: Carlos_William [OOC]Tehdit ve kışkırtma  (Okunma sayısı 305 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2020 18:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carlos_William -forum hesabını bilmiyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.12.2020.18:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Tehdit Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar oyunda kendi halimde takılırken birden pm geldi ve "Forumda görüşeceğiz :)" yazıyor ardından "Rollerini orada da sergilersin" diyor ne olduğuna dair hiç bir fikrim yok arkadaşa pm atmaya çalışıyorum pmsi kapalı böyle bir şey yazıp pmsini kapatıyor ardından rapor atıyorum adminlerden yardım istiyorum kişi beni tehdit ediyor arkadaş ile görüşebilir miyim sorununu benle paylaşssın diye,ardından kişi pmsini açmış ve sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum car ramming diyor car ramming yaptığımı düşünmüyorum eğer ki yaptıysam bile lag vardır rp kurallarını adım gibi  biliyorum kimseye kural ihlali yapmadım.Arkadaştan kesinlikle şikayetçiyim kimse kimseye bir anda mesaj atıp "Forumda görüşeceğiz" diyip pmsini kapatamaz sorunu neyse detaylı bir şekilde anlatır veya hiç muhattap olmaz direkt şikayet açar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/2yys9f https://hizliresim.com/aVqjNA

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.12.2020 22:07
Öncelikle merhabalar kimseyi trolleme gibi bir niyetim yok burası roleplay serveri, BOBO Club sahiplerindenim öncelikle beyfendi geldi araçta dört kişi pizza stack karşısındaki araç tamir yerinde aracımızı tamir ediyoruz bilerekten geldi aracımıza çarptı ileri geri ileri geri aracı mahfetti, biz tekrardan aracımızı tamir ettik şahıs aynı olayı tekrarlamakda ısrarlı birşekilde içinde dört kişi bulunan şahsım ve arkadaşlarımın rollerini baltalamaya çalışıyordu idlestack bölgesinde köşe tutan herkesi ezip sağa sola vura vura araçalara vura, vura herkesin rollerini bozuyordu Trolling yapıp. araçta olan kişilerde @langer @ahmetcisee16 @CisioN  vardı arkadaşlarımda olaya şahit olan kişiler şahısa ilk önce birşey yazmıştım yapmaya devam edersen şikayet oluşturacağım tarzında birşey şahıs kendi isteği ile /q attı ve ardından bana üslupsuz, üslupsuz konuşmaya başladı şahsa üslubunuzu düzelticekmisiniz yoksa ilgilenemeyeceğim cevap vermeyeceğim dedim, şahıs üslupsuz konuşmaya devam etti bende role girecektim pm kanalımı kapattım şahsa ilgilenemiyeceğimi söyleyip, şahıs zaten direk olay anında q attı şahsın loglarına bakmanızı öneririm admin beyler,  birde Beyfendi keşke bana pm atarken nasıl sorular nasıl üslupsuz bir şekilde sorduğunuzun sslerinide atsaydınız, olayda herhangi bir tehdit yoktur şikayet açacağımı söyledim sadece, iyi forumlar dilerim tüm sözüm bu kadar.

#2 - 13.12.2020 22:12
@CisioN  delete, add @Syeezow0

#3 - 13.12.2020 23:36
Söylediklerinizi tamamen yalanlıyorum eğer kanıtlarısınz var ise  görmek istiyorum ben bu sunucuda 5 levelim ve oyuna ara sıra girmekteyim ve hiç bir zaman rolden kaçıp /q attığımı hatırlamıyorum şu an tamamen iftira atıyorsunuz ütopik bir dünyada yaşıyorsunuz sanırım bu olayın yaşanmadığına yemin edebilirim başka bir oyuncu ile karıştırdığınızı düşünüyorum

#4 - 14.12.2020 13:21
Beyfendi bence doğrularımı yalanlamayın çünkü admin arkadaşlar loglardan /q attığınıza bakacak loglarda çıkacak ve admin kandırmaktan jail yiyeceksiniz doğrularımı iftiralamanıza böyle ütopik dünya felan diyince kimseye birşey olmuyor boşuna şahsımla ilgili konuşmayın şikayetinizi iletin yeterli, admin arkadaşlar /q attığınızı şikayeti incelediğinizde zaten görecek, o zaman ütopik dünyadan bahsedersiniz, attığınız yalanlar aleyhinize işleyecek.

#5 - 14.12.2020 13:23
Belliki sunucuya troll amaçlı gelmişsiniz, kimsenin rollerini baltalama hakkınız yok.

#6 - 14.12.2020 18:06
Merhaba,

Carlos William, üslubu konusunda önceden uyarı almıştı. Tolere edilebilecek bir durum fakat uyarılara rağmen tekrar edilmesi hoş değil, ilk ve son olması şartıyla bu sefer de herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak. Herhangi bir oyuncuya böyle bir yaklaşımın tekrarında cezalandırılacaksınız. @ramazan4434

Şikayet kapatıldı.