Öncelikle merhabalar kimseyi trolleme gibi bir niyetim yok burası roleplay serveri, BOBO Club sahiplerindenim öncelikle beyfendi geldi araçta dört kişi pizza stack karşısındaki araç tamir yerinde aracımızı tamir ediyoruz bilerekten geldi aracımıza çarptı ileri geri ileri geri aracı mahfetti, biz tekrardan aracımızı tamir ettik şahıs aynı olayı tekrarlamakda ısrarlı birşekilde içinde dört kişi bulunan şahsım ve arkadaşlarımın rollerini baltalamaya çalışıyordu idlestack bölgesinde köşe tutan herkesi ezip sağa sola vura vura araçalara vura, vura herkesin rollerini bozuyordu Trolling yapıp. araçta olan kişilerde
@langer @ahmetcisee16 @CisioN vardı arkadaşlarımda olaya şahit olan kişiler şahısa ilk önce birşey yazmıştım yapmaya devam edersen şikayet oluşturacağım tarzında birşey şahıs kendi isteği ile /q attı ve ardından bana üslupsuz, üslupsuz konuşmaya başladı şahsa üslubunuzu düzelticekmisiniz yoksa ilgilenemeyeceğim cevap vermeyeceğim dedim, şahıs üslupsuz konuşmaya devam etti bende role girecektim pm kanalımı kapattım şahsa ilgilenemiyeceğimi söyleyip, şahıs zaten direk olay anında q attı şahsın loglarına bakmanızı öneririm admin beyler, birde Beyfendi keşke bana pm atarken nasıl sorular nasıl üslupsuz bir şekilde sorduğunuzun sslerinide atsaydınız, olayda herhangi bir tehdit yoktur şikayet açacağımı söyledim sadece, iyi forumlar dilerim tüm sözüm bu kadar.