Konu: İlanlardaki gereksiz şeyler.  (Okunma sayısı 257 defa)

#0 - 13.12.2020 17:38
Merhaba, şu an ilanlar kısmına baktığımızda göz kirliliği yapan çok fazla ilan var. Bunun için birkaç önerim var.
-Pasif ilanların silinmesi:
Bir araç ilana verildikten sonra 1 hafta içinde satılmassa ilandan kaldırılsın. Böylece aracı ilana bırakıp oyunu bırakan oyuncuların ilanı silinmiş olur. Oyunu güncel oynayan oyuncu ilan kaldırıldıktan sonra tekrar verebilir.
-Gereksiz bisiklet ilanları.
İlanlar kısmında gereksiz bir sürü bisiklet ilanı var. Bisiklet zaten marketten alınan bir eşya. Bisiklette /arac ilan komutunun yazılması engellenebilir.
-Absürt fiyatlar.
Araçların 0 fiyatının üstüne çok çok fazla yazılması. Örneğin premier ilanları. 27.000 dolar olan aracı 37.000'e yazan var. 65.000'lik Remington'a 80.000 yazan var. 80.000lik Elegy'e ise 100.000 kadar yazan var. Bence buda tamamen saçma bir olay. Bir kural gelmeli ve araçlar 0 fiyatının üzerine satılmamalı. Böylesi çok daha güzel gözüken bir ilanlar sayfası gözükmesini sağlayacaktır.
-Troll ilanlar.
Bir diğer konu troll araç ilanları. Baktığımız zaman $999.999.999 dolara Bullet. $500.000 dolara Patriot gibi ilanlar var. Aynı şekilde 1-3-5 dolarada araçlar var. Tamamen göz kirliliği olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde ilan açan oyuncular OOC olarak cezalandırılmalı. Bir kaç kişi cezalandırmaya başlandığı zaman diğer oyuncularda olayın ciddiyetinin farkına varacak ve bu olay engellenmiş olacak.
-Kiralık araçlar.
Kiralık araçlar için tamamen ayrı bir bölüm açılmalı. ilanlar kısmının ilk sayfalarında 300-500 dolar gibi fiyatlarda araç ilanları var. Muhtemelen kiralık araçlar. Bu araçlar için bir "Kiralık araçlar" adında bir kısım daha açılıp /arac kirailan şeklindede ilanlar o kısma yönlendirilebilir.
-Eklentilerin gözükmemesi.
Gördüğüm en büyük eksikliklerden birisi. /arac ilan yazdıktan sonra araçta ekli olan eklentilerde bir bölümde gözükebilir. Böylesi çok daha iyi olacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 13.12.2020 17:49
Destekliyorum fakat 65.000'lik Remington'ın 80.000'a,  80.000lik Elegy'nin ise 100.000'a satılması oldukça normal. Bu araçların eklentilerinin fiyatları oldukça pahalı olabiliyor, özel plakalara sahip olabiliyorlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 13.12.2020 22:04
Destekliyorum fakat 65.000'lik Remington'ın 80.000'a,  80.000lik Elegy'nin ise 100.000'a satılması oldukça normal. Bu araçların eklentilerinin fiyatları oldukça pahalı olabiliyor, özel plakalara sahip olabiliyorlar.
Bu hariç bende destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 13.12.2020 22:23
Merhaba, şu an ilanlar kısmına baktığımızda göz kirliliği yapan çok fazla ilan var. Bunun için birkaç önerim var.
-Pasif ilanların silinmesi:
Bir araç ilana verildikten sonra 1 hafta içinde satılmassa ilandan kaldırılsın. Böylece aracı ilana bırakıp oyunu bırakan oyuncuların ilanı silinmiş olur. Oyunu güncel oynayan oyuncu ilan kaldırıldıktan sonra tekrar verebilir.
-Gereksiz bisiklet ilanları.
İlanlar kısmında gereksiz bir sürü bisiklet ilanı var. Bisiklet zaten marketten alınan bir eşya. Bisiklette /arac ilan komutunun yazılması engellenebilir.
-Absürt fiyatlar.
Araçların 0 fiyatının üstüne çok çok fazla yazılması. Örneğin premier ilanları. 27.000 dolar olan aracı 37.000'e yazan var. 65.000'lik Remington'a 80.000 yazan var. 80.000lik Elegy'e ise 100.000 kadar yazan var. Bence buda tamamen saçma bir olay. Bir kural gelmeli ve araçlar 0 fiyatının üzerine satılmamalı. Böylesi çok daha güzel gözüken bir ilanlar sayfası gözükmesini sağlayacaktır.
-Troll ilanlar.
Bir diğer konu troll araç ilanları. Baktığımız zaman $999.999.999 dolara Bullet. $500.000 dolara Patriot gibi ilanlar var. Aynı şekilde 1-3-5 dolarada araçlar var. Tamamen göz kirliliği olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde ilan açan oyuncular OOC olarak cezalandırılmalı. Bir kaç kişi cezalandırmaya başlandığı zaman diğer oyuncularda olayın ciddiyetinin farkına varacak ve bu olay engellenmiş olacak.
-Kiralık araçlar.
Kiralık araçlar için tamamen ayrı bir bölüm açılmalı. ilanlar kısmının ilk sayfalarında 300-500 dolar gibi fiyatlarda araç ilanları var. Muhtemelen kiralık araçlar. Bu araçlar için bir "Kiralık araçlar" adında bir kısım daha açılıp /arac kirailan şeklindede ilanlar o kısma yönlendirilebilir.
-Eklentilerin gözükmemesi.
Gördüğüm en büyük eksikliklerden birisi. /arac ilan yazdıktan sonra araçta ekli olan eklentilerde bir bölümde gözükebilir. Böylesi çok daha iyi olacaktır.

Destekliyorum, aynı zamanda Bullet'in sistemseli fiyatı $200.000 olsun. Bu araç $100.000'dan ucuza ilana koyulmasın, sisteme satınca zaten $100.000 gelicek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 13.12.2020 22:36
Bu hariç bende destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 14.12.2020 13:59
Sıfır fiyatına üstüne satılabilecek araçlar var. Üstündeki eklentiler/plaka ve sunucuda araç satışının kapalı olması gibi. Bunun dışında destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 14.12.2020 21:16
- 1 hafta boyunca satılmayan aracın değil 1 hafta boyunca oyuna girmeyen oyuncunun ilanları kaldırılırsa daha iyi olur. Sonuçta her ilan bir iki günde alıcı bulamayabiliyor, haftada bir ilanları kontrol etmeye gerek yok.

- %40-50 kâr ile satış yapmaya çalışan arkadaşlar benim de uyuzuma gidiyor ama bu gerçek dışı değil. Sonuçta araç satış sitelerinde normal fiyatın hem altında hem üstünde ilanlar görmek normal. Var mı bilmiyorum ama eğer yoksa mülk ilanlarında olduğu gibi bir (Emlak fiyatı + dekor fiyatı + maksimum 50 bin) satış fiyatı düzenlemesi gelebilir.

- 20-30$ gibi fiyata araç ilanı koyan arkadaşların çoğunun bunu bilinçsiz yaptığını düşünüyorum. Çünkü ilan oluştururken 25000 yerine 25,000 yazarsan o ilan "25$" olarak gözüküyor. Bu konuda ilan verilirken çıkan metin kutusuna virgül veya nokta karakteri konulması engellenirse çözüme ulaşılır diye düşünüyorum. Geri kalan "999.999.999$" veya "1$" gibi ilanlara da katılıyorum, hiç hoş durmuyorlar.

- Kiralık araç bölümü açılması çok mantıklı olur. Satılıkların içinde araç kiralamak hem zor hem de görüntü kirliliği oluşturuyor.

- Eklenti ve bisiklet ilanı konusundaki yorumlarına da katılıyorum, ekstra söyleyecek bir şeyim yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 14.12.2020 21:23
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 14.12.2020 22:21
Katılıyorum.
Özellikle, araçları ön plana çıksın diye $10-15-20 fiyatlara araçlarını ilana koyanlar var, fazlasıyla göz kirliliği yaratıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 15.12.2020 01:02
Kelimesi kelimesine destekliyorum, sıfır fiyatının üstüne satılacaksa da maksimum satış fiyatı getirilmeli ev sistemindeki gibi yoksa cılkı çıkıyor 50klık arabaları 100kya koyan, 20klık arabaları 30-40kya koyanlarla dolu piyasa.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok