- 1 hafta boyunca satılmayan aracın değil 1 hafta boyunca oyuna girmeyen oyuncunun ilanları kaldırılırsa daha iyi olur. Sonuçta her ilan bir iki günde alıcı bulamayabiliyor, haftada bir ilanları kontrol etmeye gerek yok.
- %40-50 kâr ile satış yapmaya çalışan arkadaşlar benim de uyuzuma gidiyor ama bu gerçek dışı değil. Sonuçta araç satış sitelerinde normal fiyatın hem altında hem üstünde ilanlar görmek normal. Var mı bilmiyorum ama eğer yoksa mülk ilanlarında olduğu gibi bir (Emlak fiyatı + dekor fiyatı + maksimum 50 bin) satış fiyatı düzenlemesi gelebilir.
- 20-30$ gibi fiyata araç ilanı koyan arkadaşların çoğunun bunu bilinçsiz yaptığını düşünüyorum. Çünkü ilan oluştururken 25000 yerine 25,000 yazarsan o ilan "25$" olarak gözüküyor. Bu konuda ilan verilirken çıkan metin kutusuna virgül veya nokta karakteri konulması engellenirse çözüme ulaşılır diye düşünüyorum. Geri kalan "999.999.999$" veya "1$" gibi ilanlara da katılıyorum, hiç hoş durmuyorlar.
- Kiralık araç bölümü açılması çok mantıklı olur. Satılıkların içinde araç kiralamak hem zor hem de görüntü kirliliği oluşturuyor.
- Eklenti ve bisiklet ilanı konusundaki yorumlarına da katılıyorum, ekstra söyleyecek bir şeyim yok.