Konu: Pacho_Sosa - Nick Lichniewicz  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2020 23:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pacho_Sosa @Kren -  Nick Lichniewicz @Jamaikan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fernando_Ximenez @furkan7878

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.11.20 / 23.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz Saldırı

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pizza Stack önünde bulunan tamir noktasında aracımızı tamir ettirmek için durduk, hem tamir hem bakım yaptırdığımız için biraz uzun sürdü. Arkadaşlar arkadan stratum ile bizi sıkıştırmaya başladı. "Çekilsene - Çekil Artık" gibi emrivaki konuşmaya başladı. Bende biraz agresif davrandım, tamir yerinden çıktık. Tam çıkarken gel diyip arkadan aracımıza yumruk attı, GTA:SA fizikleri yüzünden aracımız yeniden hasarlı olarak gözüktü. Araçtan inip adamın yanına gittik, agresif davrandık. Pacho_Sosa isimli şahıs /me Vincent'e dalar. emotesi verip Fernando'ya saldırdı, diğer şahıs ise hiçbir emote vermeden saldırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.12.2020 23:56
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.12.2020 00:06
Aktif brawl dönüyor ortamda kardeşim, Pacho vurmadan önce ben izliyordum sonrasında Fernando saldırdı bende devreye  girdim saldırdım, bunda bir problem yok.

#3 - 08.12.2020 00:17
Ben saldırsam emote verirdim dostum.Emotem falan yok oratada,Bildiğin saldırdınız herşey oratada

#4 - 08.12.2020 00:17
bu ikili gelen geçene saldırıyor, şikayet açmaya bile değmediklerini düşündüğüm için uğraşmadım, bu şikayeti görünce şikayeti açan kişilerin haklı olduğunu söylemek için yazıyorum bu yazıyı.  :)

#5 - 08.12.2020 00:35
bu ikili gelen geçene saldırıyor, şikayet açmaya bile değmediklerini düşündüğüm için uğraşmadım, bu şikayeti görünce şikayeti açan kişilerin haklı olduğunu söylemek için yazıyorum bu yazıyı.  :)

O zaman şikayet aç. Böyle saçma sapan konuşma la.

#6 - 08.12.2020 01:38
ŞİKAYET GÜNCELLEMESİ

Şahıs olayla bağlantısı olmayan sadece fikrini belirten bir kişiye yukarıda da görüldüğü üzere O zaman şikayet aç. Böyle saçma sapan konuşma la. ifadesini kullanıyor. "la" ifadesi 'bence' ortak nezaketi bozan bir durumdur. Pacho_Sosa'nın ayrı olarak ortak nezaketten cezalandırılmasını talep ediyorum.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Mobilden yazmaktayım, ekran görüntüsü yada yazılarda bir sıkıntı olduysa kusura bakmayın
« Son Düzenleme: 08.12.2020 01:43 Troubadour »

#7 - 08.12.2020 01:49
Belki adamin konusma tarzi oyle, veyatta ankarali seni ne kadar alakadar eder ki? O kadar kin beslemissin ki 🤠

#8 - 08.12.2020 01:50
Sana bu videoyu armağan ediyorum.

#9 - 08.12.2020 02:11
Aynen kardeşim kin besledim, sunucuda sizin gibilere kinim var. Rol zevkini bozan her türlü oyuncuya kinim var. Biz rol mü yapalım, sizin saçma sapan hareketlerinize taammül mü gösterelim? Burası daha önce oynadığınız sunuculara benzemez. Saçma sapan hareketler yapacaksan oraya gidebilirsin.  :)