Konu: @AloneAnqel, @Laurier  (Okunma sayısı 702 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.12.2020 13:22
Şikayet içeriği düzenlendi, PG eklendi ve eklenirken ne sebeple eklendiği açıklandı.

#11 - 08.12.2020 14:04
Belli ki bu inatçı arkadaş olayı uzatacak ama neyin PG'sinden bahsediyorsun? sen üzerime çullandığında ikimizden biri illa ki sağa veya sola savrulacak zaten ardından hemen sonra emote'mi vermişim gözün gönlün kapalı herhalde? https://hizliresim.com/ClauT8

#12 - 08.12.2020 15:05
Üzerine çullanıyorum ve beraber yere düşüyoruz, üzerine çullanan taraf olarak üzerindeyim. Git bir yastığı eline al ve yatağa atla, yastık, hafif bir şey bile oradan oraya savrulmaz, ki bi insan olarak sen de savrulamazsın.

#13 - 09.12.2020 00:11
Güzel kardeşim benim arkadaşının yazdığı "lan" türkçe terim de gözüküyor :D? haklıyken haksız duruma düşmemeye çalışıyorum ama ruh hastası mısın? Ayrıca bizim pm'lerimiz seni ilgilendirmez şahsınıza küfür etmemişiz bişey yapmamışız boş yapma.

#14 - 09.12.2020 01:59
Güzel kardeşim benim arkadaşının yazdığı "lan" türkçe terim de gözüküyor :D? haklıyken haksız duruma düşmemeye çalışıyorum ama ruh hastası mısın? Ayrıca bizim pm'lerimiz seni ilgilendirmez şahsınıza küfür etmemişiz bişey yapmamışız boş yapma.
Şikayet aç

#15 - 09.12.2020 06:12

Kardeşim senin rol hakkını eleştirmeye hakkın yok isteyen istediği yerde saatlerce takılır saatlerce kalır, unutma GYM'deki harcanan saatler boşa değil o harcanan saatler ile ne tür roller dönüyor haberiniz yok, sizin işiniz anca böyle millete boş beleş laflar uydurmak, sen saatlerce oynamışsında ne olmuş o zaman, gram işlememiş karakterine, oyuncunun rol hakkını eleştirme iznin yok varsada oluk ortalık yerde çıkıp "saatlerce GYM'den ayrılmayanlar" diyemezsin, ben sana saatlerce niye rol yapıyorsun diyor muyum? niye saatlerce sevgilisini arıyor rolü yapıyor diyor muyum? gerekli savunma yapıldı, fazlasına gerek yok. Geri kalan yönetimin kararıdır.
Tekrardan selamlar. Yine şikayette belirttiğim gibi önünüze gelene doğru düzgün savunma yapmak yerine, savunma yaptığınızı sandığınız, amacı karşı tarafı tamamen aşağılamak olan anlamsız bir savunmaya "Kardeşim" diyerek başlamışsınız. Bu fiziksel veya sözlü bir savunma değil, bu bir şikayetin savunmasıdır, hatırlatayım.  Rol hakkı eleştirmekten bahsetmişsin, isteyen istediği yerde saatlerce takılır saatlerce kalır demişsin. Bunu yazarak zaten şikayetimde söylemeye çalıştığım şeye yardım etmişsin. Sizin saçma sapan rollerinize karıştığım falan yok, burada zaten yanlışınızı bildirmek amacıyla bulunuyoruz. IC'de dayak yedik diye soluğu şikayette aldığımız da hiç yok. Gerçek hayatta düşünecek olursak kimse istediği yerde tanımadığı birisine durduk yerde sarkıntılık etmez, görünüşüyle dalga geçmez. Ben de bilirdim öyle cüsseli, takım elbiseli sakallı kalıplı bir skin yükletmeyi. "sen saatlerce oynamışsında ne olmuş o zaman, gram işlememiş karakterine" :DD Şu sunucuda farklı roller çıkartmaya çalışan nadir ve sayılı kişilerdenim, bunu rol ortamımdaki ve karakterimin yakın olduğu herkes bilir. Bir karakter yerde dayak yiyor diye, yerde yaralı rolü yapıyor diyeSizin yapmadığınız..."Bunun rolüne bir şey işlememiş ki, 1k saati var yerde yatıyor yazik, ezik" diyerek hiç kimse o karakterin yaptığı role böyle bir şey diyemez. Rol yaptığınızı sandığınız şey bir saçmalıktan ibaret. Evet o kadar saat oynadım, Clifford karakteri az çok tanındık bir karakter, legal rol yapılan karakterden de fazla bir gelişim bekleme. Sizin gelişim sandığınız şey sadece üstünlük kurulan Brawl rolleri, bir karakteri CK etmek, bir yerden silah alıp saçma saçma DM ler atmak, birisinin görüşüne;"Bu kEsin gAy şuNa Bka" demek ve GYM'de kas seviyesi yükseltmekten oluşuyor. "GYM'deki harcanan saatler boşa değil o harcanan saatler ile ne tür roller dönüyor haberiniz yok" Evet haberimiz yok. Saatlerinize baktığımda 100-200 civarı bir şey olduğunu gördüm, bu saatlerden nerden baksan en az 50 saati GYM'de yön tuşlarına basmakla geçmiştir. Harcanan saatler boşa değilmiş... bunu zaten brawl rolünde gördük, hemen birisinin yanına gidip, /incele yapıp, kas seviyesini gördükten sonra arkadaşına PM'den arkadaşına "doveriz biz bunlari o zmn"demenizle görmüş olduk. O harcanan saatlerle bu roller dönüyor işte, bir karakteri bayıltmak hoşunuza gidiyor ya zaten, etrafta dolaşıp arkadaşlarına "biz bunları dövdk" demek aşırı hoşunuza gidiyor. Ayrıca IC'de bayıldık diye de nasıl burunları havaya kalktıysa savunmada "KARDEŞM" diye söze başlıyorlar."niye saatlerce sevgilisini arıyor rolü yapıyor diyor muyum?" sayenizde bu rolü de yapamadık zaten. Demediniz evet, size diyen de olduğunu sanmıyorum. Gerekli savunma yaptığınızı söylemişsiniz, şikayetin ana konusuyla pek ilgili bir savunma göremedim.
Arkadaşın yine o kelimeyle başlamış savunmaya, bir kavgada savunma yapmadığınızı tekrar hatırlatayım. Carl karakterinin OOC jail geçmişine baktığımda da pek güzel bir manzarayla karşılaşamadım. Arkadaşım Milane karakterinin sahibi sanırım türk rolü yapılan bir server'dan geliyor, kendisine pm'le sorduğumda dalgınlığına geldiğini söyledi. Haklıyken haksız duruma düşmemeye çalışıyormuşsun, şikayetin ana konusu ile gerekli bir savunma yapmaya çalışsan biraz da keşle, "ruh hastası mısın?" dediğin için ben de durumları eşitliyorum. Şuraya saygı çerçevesinde güzel bir savunma yapabilmek zor olmamalı. PM'leriniz bizi ilgilendirmezmiş. evet ilgilendirmez ama kural ihlali yaptığınız gözüküyor, sence de biraz ilgilendirmeli değil mi? Şikayet sonuçta. Şahsımıza küfür etmemişsiniz, bir ihlal sadece küfür etmekten oluşmuyor ki... /incele yaptıktan sonra arkadaşınla aranızda anlaşıp "doveriz biz bunları o zmn" demişsin, dikkatimi çeken şey ise pm'den adam ayıklamışsınız "sen ona ben buna" diyerek. Ayrıca geniş zaman Emote'ları ile brawl rolleri yaptığınız için, bir karakterin size öyle bir emote atmayıp, kafa atma Emote'una alışık olmadığınız için de"bune amk herkes birbirini çekiyo" diye pm atmışsın. Ben konunun ana ihlaliyle gelen doğru düzgün, cümleye "kardeşim" denilerek başlanmayan bir savunma bekleyeceğim. Daha fazla tek tük, savunma sandığınız şeyler atarak konunun amacından çıkan yanıtlar atacaksanız şikayeti geri çekip konuyu kilide aldıracağız.
« Son Düzenleme: 09.12.2020 06:15 zynaX »

#16 - 09.12.2020 14:55
Arkadaşımın "şikayeti geri çekeceğiz." kısmına katılmıyorum ve hiç heveslenmemenizi istiyorum. İsterseniz deneyin fakat adminlerin de daha fazla bekleyeceğini zannetmiyorum.

#17 - 10.12.2020 01:08
Bende çok merak ettim biliyor musunuz sonucu .ddd

#18 - 10.12.2020 15:45
Bizi kışkırtmak adına 2-3 şikayet açtınız tamam buna eyvallah ama yok mix bilmemne hala saygıdan mı bahsediyorsun sen? @zynaX

#19 - 10.12.2020 15:49
Ayrıca senin veya arkadaşının hangi konseptli roleplay sunucusundan geldiği bizi ilgilendirmez adam gibi yapın rolünüzü