Konu: James_Alcacer Agustin_Saldivar birden fazla ihlal 12.07.2020  (Okunma sayısı 406 defa)

#10 - 07.12.2020 17:09
Spoiler: GösterGizle
Biz seninle role bile girmezken ( muhattap alanına dâhi)  zorla role girmeye çalışman zaten DM atmaya çalışman demek. Orospu çocuğu demem ile fear rp ihlalini yediğimi de düşünmüyorum. IC karakterler yıllardır varoşta/gettoda büyüdüğü için bir çok yaralanmaya ve geçmişte yaşadığı her şeyi bir nevî tecrübe olarak yaşadığı için senin, onun kendi mahallesinde öldürmen/yaralaman etki etmez. Kültür kurallarına göre hareket eder. Ölümden korksa bile sokağı içinde bunu belli etmez. Yok 21 4 geçe 5 geçe olayı da yukarıda da bahsettim anlık 5 snlik alt tab atmam 1 dkdır afk olduğumu belirtmiyor. Koşarak ta evin içine kaçmadım. Koşarak kaçtığımı da atta bakalım kanıtı görelim. Emotemi verip Fernandonun yardımıyla da evin içindeydik. ( Fernando yaralı değildi) Daha fazla açıklamada bulunmayacağım söz yetkilide.

[spoiler]

[/quote]

180 saniye baygınlık sürecinde seninle ne tür bir role girebilirim de aktif rolde afk diyebiliyorsun ki :D Keşke rol yapsaydın da AFK kalsaydım dostum, belki ağzımı açmazdım. cherry wine iki tarafı da uyarmasına rağmen biz OOC cezalardan uzak kalmak için çabalarken halen kendin gelip bahsettiğim gibi IG kinini kusmaya devam ediyorsun. Abartılı ve uyarıldığı halde tekrar edilen bir ihlal görülmüyor zaten. Videoyu atmışsın orada ayakta değilim, baygınlık yaşadığım için kendim olarakta yerdeyim. O yüzden daha fazla bence konuyu uzatmadan yetkilinin cevabını bekleyelim.

« Son Düzenleme: 08.12.2020 05:15 axelerboss »

#11 - 07.12.2020 18:34
Olay yerine sonradan gitmiştim,bu arkadaşı gördüm.Kendisi ile hiç bir şekilde role girmedim.Asıl konuya gelicek olursak,James i yukarıya taşıdım,kısa süreli alt tab atıp geri döndü.Şİkayetin saçma olduğunu düşünüyorum.Fear rp ye gelirsek ikimizde sergiledik zaten.Sokak kültüründe küfür normal birşey yani.Zaten küfür ortaya atılmıs  orada
« Son Düzenleme: 07.12.2020 18:40 furkan7878 »

#12 - 08.12.2020 16:47
Sizin dışınızda hiç kimse ile sorunumuz yok, bir çok birlik ile rol yapıyoruz.

Gelip sorun yaratma ozaman dostum, seninle zaten herkes bu birlikte rol yapmaya hevesli(?). Robert Knight neden bugün bizle rol yapmadı diye tribe giriyorlar dostum. Biz seni muhatap alanımıza almamamıza rağmen gelip burada / OOC / olan kinini IG olarak kusuyorsun. Bu yüzden belli başlı kuyruk acısı sorunların olabilir, haklısın. Açıklama yapmak istemiyorum diyorum fakat açıklama yaptırma gereğinde bulunduruyorsunuz. Madem bizimle rol yapmakta sıkıntı yaşıyorsunuz, bir daha da bizimle role girmezsiniz olur biter. Bu kadar büyütülecek bir şey yok, en basit çözümü bu.

Gelip benim sürücülerme ateş ederseniz bende bunu yapmak zorundayım, mahallene gül mü getireyim?

Kimsenin gelip sürücüne ateş ettiği yok birlik üyen durmadan ROL yaptığımız sokağımıza gelip rollerimizi bozuyor, kendi hoodumuzda kendisinin alakası olmadığı bir dövüş rolünde arabasını sağa çekip gelip bana yumruk atıyor, ne bekliyorsun? uzak durun kardeşim oyuna sadece dm için girenlerle işimiz yok.

Nina Sharwyn arkadaşın bahsettiği sürücüsü(!) mü teröristi mi bilemedim artık yaptığı roller ortada zaten. "Sorun mu var dost? ben onun bunun arkadaşıyım." diyerek saldırıyor. perfect ne alakası var dmle değil mi?
« Son Düzenleme: 08.12.2020 17:08 withoutasoulx »

#13 - 11.12.2020 01:50
Merhaba,

Atılan kanıtlar detaylıca incelendi. Konu başlığı altında sözlü tartışmaya girmeniz hoş bir durum olarak karşılanmıyor. Daha çok şikayete bakan yetkilinin işini aksatıyor, zamanını çalıyorsunuz. Bu konuda lütfen daha duyarlı olalım. Şikayete gelecek olursak eğer James karakterini uyarıyorum sadece. Üstünüze silah doğrultuyorken birisi siz onun suratına bakarak küfür etmemelisiniz.  Agustin Saldivar karakterinin Fear RP konusunda bir sorunu yok fakat kullandığı emote hiç hoş değil ve kurallara aykırı. Bu yüzden "Hatalı Emote Kullanımı" kapsamında ceza alacak, buna ek olarak yaralı durumdayken koşarak araca gidip silahını bırakması Non-RP kapsamında değerlendiriliyor. İki kapsamdan da ceza alacak.

Şikayet kapatıldı.