Konu: Gary Nroson - Power Gaming  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2020 15:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gary Nroson @Nroson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:00 / 15:25 - 07.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Gary karakteri ile bir kavga rolüne girdik ve Gary'i yaralı hale düşürdüm, ama kendini ben orda rolümü bitirmeden bir şey olmamış gibi kalktı ve arabasına binerek olay yerini terk etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 07.12.2020 15:43
/hurt çektiğiminin SS'ini almamış şahıs karakterim Gary,bir süre sonra kendini toparlayıp ayağa kalktı,doğrulduğumun kanıtı:

https://imgyukle.com/i/Y5jRAI

#2 - 07.12.2020 15:48
Kısaca Gary fiziğine göre kendine gelip toparlandı ve ayağa kalktı,bunda bir sorun yok.

#3 - 07.12.2020 16:11
Kendi attığın ss'de de gördüğün gibi seni yerden kalkamaz hale getirmek için rolsel olarak yüzüne ard arda vurur diye bir emote vermişim sen ona rağmen sadece ayağa kalkar diyip kalktın, hiç bir şekilde yaralı rolü yapmadın.

ve bu ss'te anlamadığım sağda kalan süre 1 yazıyor hapisten falan mı kaçtın? ( https://imgyukle.com/i/Y5jRAI )
« Son Düzenleme: 07.12.2020 19:09 Kata$ura »

#4 - 08.12.2020 04:54
Merhaba,

Karşıdaki kişi sizi sistemsel yaralı konuma düşürdükten sonra hemen "ayağa kalkar." emote'u vererek hiçbir şey olmamış gibi devam edemezsiniz. Bu konuda ilk ve son olmak şartıyla sizi uyarıyorum, tekrarı halinde tolerans gösterilmeyecektir. @Nroson

Şikayet kapatıldı.