Konu: "Adam olan dc gelir!" İbaresi.  (Okunma sayısı 263 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.12.2020 19:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dervhan_Godsarvant @CemNiksarlı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A (her şey sste mevcut gerek duymadım)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/12/20 19:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sste mevcut, ne olarak değerlendirilir bilemedim.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisiyle bir rolümüz oldu, rol sonrası kendisi "/do Güvenli bölge izni?" Olayını bilmediği için biraz uzattı, sonrasında sste gördüğünüz olay oldu rol bitişi, kendisine bende aynı anda yazıyordum fakat benden önce davrandı, sste saatler açık oradan görülebilir, discorda geçtiğimizde de "Gerçek hayatta ben senden izin mi alıcam dövmek için?" veya "Kardeşim ben gerçek hayatta birini dövecekken izin mi alıcam?" (ikisinden birini dedi hatırlamıyorum.)  Diyor.. İc olayı ooc çekerek kin kusuyor resmen, benim dc vermemdeki tek amaç neyin ne olduğunu anlatmaktı, "düzgün bir dille küfürsüz bir şekilde" gibi ifadelerimden belli oluyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/Xy3Hz0.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin rol bilgisini sorgulamıyorum fakat rol desteğin ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum, admin kararına bağlı olarak jail veya ban talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 06.12.2020 19:17 ErenAksoy34 »

#1 - 06.12.2020 19:10
Kişi benim mesajımdan sonra yazdığınıda okuyalım.

Küfür etmeyelim, ahlak çerçevesinde konuşalım dedi. Bende Discorddan ekledikten sonra gidip 1 küfür bile etmeden konuştum.Ve sonrasında hat düştü daha konuşmadık.Ama kavga falan etmemiştik.
Dün IC rol olarak bunun kız arkadaşını dövdük ve bunlarda bize ateş ettiler. Dün birde küfürleştik, IC olarak laf yağmuruna tuttuğum için kendisi bu konuda direnemeyip dünkü şeyleri bugün buraya döktü. Allah yolunu bahtını açık etsin ama ben hapis ve ban gerektirecek birşey demedim ve şahsen kişiye hitaben bir hakaret yok. Adam Olan DC gelir ona söylediğim nereden belli? Belkide edilgen olarak konuştum. Söz sizindir.

#2 - 06.12.2020 19:12
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisiyle bir rolümüz oldu, rol sonrası kendisi "/do Güvenli bölge izni?" Olayını bilmediği için biraz uzattı, sonrasında sste gördüğünüz olay oldu rol bitişi, kendisine bende aynı anda yazıyordum fakat benden önce davrandı, sste saatler açık oradan görülebilir, discorda geçtiğimizde de "Gerçek hayatta ben senden izin mi alıcam dövmek için?" Diyor.. İc olayı ooc çekerek kin kusuyor resmen, benim dc vermemdeki tek amaç neyin ne olduğunu anlatmaktı, "düzgün bir dille küfürsüz bir şekilde" gibi ifadelerimden belli oluyor zaten.

Kardeşim ben sana beni güvenli bölgede dövebilirsin dedim ayrıca dedimki

Gerçek hayatta beni dövmek için izin mi isteceksin? Dedim.
Ben sana senden izinmi alıcam gibi birşey demedim!!

#3 - 06.12.2020 19:15
Kişi benim mesajımdan sonra yazdığınıda okuyalım.

Küfür etmeyelim, ahlak çerçevesinde konuşalım dedi. Bende Discorddan ekledikten sonra gidip 1 küfür bile etmeden konuştum.Ve sonrasında hat düştü daha konuşmadık.Ama kavga falan etmemiştik.
Dün IC rol olarak bunun kız arkadaşını dövdük ve bunlarda bize ateş ettiler. Dün birde küfürleştik, IC olarak laf yağmuruna tuttuğum için kendisi bu konuda direnemeyip dünkü şeyleri bugün buraya döktü. Allah yolunu bahtını açık etsin ama ben hapis ve ban gerektirecek birşey demedim ve şahsen kişiye hitaben bir hakaret yok. Adam Olan DC gelir ona söylediğim nereden belli? Belkide edilgen olarak konuştum. Söz sizindir.
Adam olan dc gelir lafını bana söylemediyseniz neden bana bunu pm atıyorsunuz?

#4 - 06.12.2020 19:17
Ben adamsan DC gel demedim.
Adam olan DC gelir dedim.

#5 - 06.12.2020 19:18
Ben adamsan DC gel demedim.
Adam olan DC gelir dedim.
Aynı yere çıkıyor, ooc kin besliyorsunuz.

#6 - 06.12.2020 19:20
Adminler karar versin daha ne kural ihlali yaptığımı bile yazmamışsınız.

#7 - 06.12.2020 19:22
Adminler karar versin daha ne kural ihlali yaptığımı bile yazmamışsınız.
Ooc kin/tahrik fakat emin olmadığımdan belirtmedim.

#8 - 06.12.2020 19:29
Şahısa şikayet açtığımı bildirdim savunma yapması için belki farketmez vesaire diye, adam bana sste gördüğünüz şeyi diyor.

https://hizliresim.com/PpyU18

#9 - 06.12.2020 19:31
Merhaba,

Platform içerisinde başka bir oyuncuyla iletişime geçerken, yaklaşımınıza ve üslubunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Kanıt niteliğinde sunulan ekran görüntüsünde görüldüğü üzere, Ortak Nezaket sınırını aşan bir durum mevcut değil. Apaçık yapılan ve ceza almasını gerektiren bir ihlal varsa, gerekli kanıtlarla beraber tekrar oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz. @CemNiksarlı, yine de bu konu hakkında sizi uyarıyorum, tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.