Konu: Emotesiz Saldırı + Retarted-RP  (Okunma sayısı 110 defa)

#0 - 05.12.2020 15:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ricardo_Pellegrini

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.55-15.02 Civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP + Emotesiz Saldırı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Willofield'deki Gazino dükkanımıza Polis kontrolü yapılıyor dışarıda bu Ricardo adlı kişi ise uzaklaşma uyarısına rağmen uzaklaşmıyor sonra Retarted-RP'ye girecek şekilde küfür etmeye başlıyor, ardından orta parmak çekiyor ben de karşılık vererek parmağını büküyorum sonra kavga başlıyor o sırada emote verdi fakat IC olarak kaçışmaya başladım, sonra tekrardan döndüğümde bu sefer emotesiz saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Her şey bundan ibaretse böyle rol olmaz.... (Not: İlk Ekran Görüntüsü Rolden sonra alındı.) (SMS ise Kaçtığım zaman atıldı.]

#1 - 05.12.2020 18:34

#2 - 05.12.2020 23:46
Merhabalar,
Orda beni polisler uzaklaştırmadığı halde sen beni uzaklaştırmaya çalışıyordun ve o nedenle karakterim sana sinirliydi sende parmağımı bükünce karakterimin otomatik olarak canı acıdı ve ''emote'' vererek sana saldırmaya başladım, orda küfür etmenin retarted rp ile bi alakası yok , sende bana küfür edebilirdin. ve ben sana saldırırken emote verdim, ( https://i.resmim.net/2VrGb.png ) o koşuşturma da sürekli durup emote vermemi beklemiyorsun heralde?
Ve sana küfür etmemin sebebi sürekli kendi attığın ss'lerde de gözüktüğü gibi ic olarak beni gıcık etmendi, ve kavgayı da sen başlattın.

Hemde oyun kurallarını okumanı tavsiye ediyorum çünkü do 'yu nasıl kullanman gerektiğini bilmiyorsun.

Ve hepsini geçtim karşıdaki oyuncu emote verdiğinde benim orda vermeme bile gerek yok sana emotesiz saldırabilirdim, ben yinede emote vererek saldırmayı tercih ettim.

@Caillaus @Flexman
« Son Düzenleme: 05.12.2020 23:54 Kata$ura »

#3 - 06.12.2020 13:18
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi ve savunması kabul edildi. Herhangi bir sorun bulunmuyor, savunan tarafın emote verme zorunluluğu bulunmuyor. Bildirim için teşekkürler.

Şikayet kapatıldı.