Konu: [03.12.2020 Jesus_Gonzalez, John_North] YKİ  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2020 16:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesus Gonzalez @ClosE - John_North @Gizlidavet

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling, Rol baltalama, Yaralı kural ihlali

Alıntı
Yaralı kural ihlali,
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ortada brawl rolü dönüyordu, yerde olmalarına rağmen küfürler savurdular ona bir şey demedik. Ardından ayıldıkları gibi hiç bir şekilde emote vermediler, troll yapıp rolleri baltaladılar. (/ame penisini gösterir.) Bunlar gibi saçma şekilde emoteler verdiler, brawl rolünde düşmelerine rağmen hiç bir şekilde bir şey olmamış gibi koşup yoluna devam ettiler. Arkadaki olan arkadaşın ilk saniyelerde yerde olduğu gözüküyor ardından hiç bir şekilde /ame veya /me komudunu kullanmadan koşmaya devam ediyor, arkadaşı yapınca diğeride yapıyor. Emote verseler anlayışlı karşılayabilirdim fakat ortada hiç bir emote yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 03.12.2020 17:22
Öncelikle merhabalar ben köşemdeyken arkadaş gelip benim fotolarmı çekti bende neden çekiyon dedim yine çekti kamerasını kırdık ve kavga çıktı DM yaptılar kavga sırasında birden arkadaşı geldi saldırdı bayıldık kalktıp saldırmadım yerdr durdum ve sonra araç sürdüm araç sürmekte yasak değil diye biliyorum ve trol bile yok oratada rol baltalama ise anlamsız ben vardım zaten rolde yani 1 kişi gelipte bir oluşumun karşısına geçip fotolarını çekmek normal bir davranışmı? İyi forumlar

#2 - 03.12.2020 17:48
Öncelikle merhabalar ben köşemdeyken arkadaş gelip benim fotolarmı çekti bende neden çekiyon dedim yine çekti kamerasını kırdık ve kavga çıktı DM yaptılar kavga sırasında birden arkadaşı geldi saldırdı bayıldık kalktıp saldırmadım yerdr durdum ve sonra araç sürdüm araç sürmekte yasak değil diye biliyorum ve trol bile yok oratada rol baltalama ise anlamsız ben vardım zaten rolde yani 1 kişi gelipte bir oluşumun karşısına geçip fotolarını çekmek normal bir davranışmı? İyi forumlar
Sadece senin fotoğrafını çektim üzerime gelip Çek çek diyordun bende anlayışla karşıladığını düşündüm ve çektim birden küfür etip gittiniz bende arkadaşıma konum attım geliyordu ardından kameramı kırdınız birden bende sinirlendim paramı verin diye bağırdım hiç bir şekilde kimse takmadı bende saldırmaya başladım ardından sende trolling olarak /ame penisini gösterir diye bir emote verdin ve saçma bir şekilde ismini bilmediğim komutu kullandın emote verp kalkman gerkeirdi hiç bir şey olmamış gibi koşmaya başladın. Admin kararına bırakıyorum iyi forumlar dilerim.  :)

#3 - 04.12.2020 12:49
Merhaba,

Kanıtlar incelendi. Bir Brawl gerçekleştikten sonra her ne kadar silah kullanılmasa dahi sistemsel olarak bayıldığınız zaman yaralı rolü yapmalısınız. En azından kalkıp koşmak veyahut herhangi bir emote belirtmeden bölgeden koşarak uzaklaşmamalısınız. Bu yüzden iki karakterde yaralı kural ihlali sebebiyle cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.