Konu: [02.12.2020 - Yefrem Zaystev] DM  (Okunma sayısı 84 defa)

#0 - 02.12.2020 20:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Yefrem Zaystev - @NakreS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olay Yerinde Bulunan PD üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'da yol kapalıydı arkadaş arkadan hızla gelerek polis barikatına hızla girdi. Arından geri geri gelerek 100$ dolar alayım dedi, bende vermeyerek devam edince peşime düştü bende etrafta polisler var diye Idlewood otoparkına geçtim bir şey olursa polisler müdahale eder diye orda önümü kesi beni araçtan atarak tekmelemeye başladı o arada ikimize de beangbag sıkılarak etkisiz hale getirdiler daha sonra departmada emotesiz şekilde tekrar yumruklamaya başladı ardından tutuklandık ( Ben daha sonra rapor atarak çıktım) Orada hiç bir şey konuşulmadan emote vererek tekrardan saldırmaya başladı. Hapishanede de insanları kışkırtarak kavga etmeye çalışıyordu...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada bana emotesiz şekilde saldırıyor

Göründüğü gibi can barım azalmış

Ek açıklamalar(varsa): Böyle bir şey için normalde şikayet açmazdım fakat rol zevki bırakmadı arkadaş mecbur kaldım.

#1 - 02.12.2020 22:47
Emotesiz vurduğum yerde dellediğimi bahsettim ic kinden dolayı sana saldırmam doğal.
Hapishanede kimseyi kışkırtmadım lütfen dürüst olun iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 02.12.2020 23:17 NakreS »

#2 - 03.12.2020 00:33
Emotesiz vurduğum yerde dellediğimi bahsettim ic kinden dolayı sana saldırmam doğal.
Hapishanede kimseyi kışkırtmadım lütfen dürüst olun iyi forumlar.

Şikayette görüldüğü gibi orda ki zenci rolü yapanlarla da olayınız oldu ek olarak Hapishane güvenli bölge . Açıklamam bu kadar Yönetim Kararı.

#3 - 03.12.2020 09:04
Merhaba,

Birinci ekran görüntüsünde görüldüğü üzere; "/me adamı indirir ve girişir." diye emote verip karakteri araçtan atıyorsunuz. Böyle bir şey yok, bu tarz emote'ları verip direkt [F] tuşuna basarak karakteri indirip saldıramazsınız. Bu durumlarda direkt araçtan atıp saldırmak Powergaming ihlaline girer, rol izni verilmelidir. Karşı taraf da engellemeye çalıştığının emote'unu verir, duruma göre zar atarak belirlenebilir. Yapılan rol, karşılık alınmadan tek taraflı yapılan bir rol. İkinci ve üçüncü ekran görüntüsünde ise bir sorun görülmüyor. Can barınız azalmış fakat emote kullanmadan net vurduğuna dair bir kanıt yok. Dördüncüye bakıldığı zaman, her iki tarafta IC hapise girmiş, Yefrem Zaytsev karakteri yine saldırma emote'u vererek karşı tarafa saldırmaya başlıyor. Kurallarda da belirtildiği gibi IC hapisteyken rol dahilinde etrafınızda onlarca güvenlik görevlisi-gardiyan bulunur ve illegal rollerde bulunamazsınız.

Son olarak beşinci ekran görüntüsünde PM konuşmaları mevcut. Konuşmalardan anlaşıldığı kadarıyla Yefrem Zaystev, saldırdığı kısmı yetkili rol iptalı sağlamadan, role dahil olan kişilere sormayarak(hem de kendi aleyhine olan bir rolde) tek başına aldığı kararla rolü iptal etmiş. Bu konuda sizi uyarıyorum. Bir rolü sadece yetkili iptal edebilir, hatalı bir rol olmuşsa role dahil olan kişilerden de izin alarak iptalini kendi aranızda sağlayabilirsiniz. @NakreS

Bunların üzerine Yefrem Zaystev karakteri, Powergaming & Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.