Konu: [02.12.2020]Riccardo Molinaro - Fear RP ve Refuse RP  (Okunma sayısı 348 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.12.2020 20:37
Şimdi dostlarım öncelikle OOC kışkırtma falan hikayedir bunu bir anlayın. İstediğiniz birlik üyesine sorun bakalım ben onca role girip hangisine OOC kin vesaire tutmuşum. Bunun arkasına sığınmayacağım tabiki.

Öncelikle karakterinin 2 metre 130 kilo falan olması benim sorunum değil dostum. Bende 3 metre 150 kilo açayım o zaman ne alaka anlayamadım.

Roleplay ve Vice kurallarına göre senin sorunun olması gerekir ne yazık ki, kendi karakterinin ve benim karakterlerimin fiziksel özelliklerine göre hareket etmek zorundasın. İstediğin gibi bir karakter açabilirsin kimse sana engel olmuyor.

'/do yerden yere vurmak' dostum her ne kadar güçlü karakter yönetiyor olmuş olsanda yerden yere vurmak pg'dir. En azından benim görüşüm böyle. Bir şeyi yokmuş emotemi vermemin sebebi şuydu aslında, size karşın bir şeyi yok. Benim karakterim daha önce dediğim gibi canını doldurup gelen arkadaşada düştü, orada mesela rolümü yapmıştım kanıtı mevcutsa paylaşacağım zaten. 'Size karşı bir şeyi yok', şunu demek istiyorum arkadaşlar karakterim dayak yedi IC/OOC gocunan bir insanda değilim onu kabul ediyorum zaten daha sonrasında LOGLARDAN bakılsın biz orda rolü devam ettirirken sizin ekip üyelerinizi benim ekip üyelerm IC olarak kovaladı/dağıttı hepsinin videolarla kanıtı mevcut. Bunu söylememde ki sebep kin veya intikam değil, bizimkiler kovalamasına rağmen ben 2 saat Brawl kuralında oldığum için sizi tatmin edicekse karakterim dayak yediği için kural gereği hiç bir üyenize saldırmadım, aynı şekilde ayağa kalkıncada bir şey demedim. Bir şeyi yok kısmını çok yanlış anlamışsın dostum.

Yerden yere vurmaktan kastım şu; Sana /me yerde yaralı yatan adamı kucağına alır. diye emote verdim, sonrasında /me adamı yere vurur. diye emote verdim, yani seni kaldırdım ve sonrasında yere bıraktım. Bunu yapabilirim bir sıkıntı bulunmuyor. Dediğin gibi bize saldırsaydın şikayete RK ihlalini de eklerdim bir şey değişmezdi yani, o ihlal başka bu ihlaller başka. Teşekkür ederim savunman için.
« Son Düzenleme: 02.12.2020 20:43 cranscor »

#11 - 02.12.2020 20:38
Fear-RP konusuna gelirsek orada uzun zamandır rol yapıyorum dostum yeni gelen bir ekibe neden fear yapayım? Daha önceki ekibi ben kovdum IC olarak zaten. Neden Fear? Her neyse sizinle OOC tartışmaya girmeyeceğim. Fear RP yapılacak bir görüntü göremiyorum. Rolün devamında benim ekibim William karakteri ile sıcak çatışmaya girip ekip üyelerimden birisinde silah olmasına rağmen koşarak CJ yapıp bizim aracımızı kaçırmaksa üzgünüm dostlarım rol bilgimden şüphe etmeye başladım.

Burası şikayet bölümü değil savunma yapacağın bölüm, çünkü şikayet sana açılmış. Benden şikayetçiysen gidip açabilirsin.
Orada iki kişisiniz (biz dört kişiyiz) ve YERDESİN, dayak yemişsin daha yeni ağzını yüzünü dağıtma emote'ları girilmiş yerdeyken. Korkusuzca bana öyle laflar
etmen fear rp ihlalidir.

#12 - 02.12.2020 20:45
O olay zaten yasak, tanıtıma atılmaması gereken bir şey. Eğer silinmezse düşürdüğüm her birinizi bende tanıtımımda paylaşacağım.

O zaman moderatöre rapor et. Hangi düşürdüğün?

#13 - 02.12.2020 20:49
Spoiler: GösterGizle
O olay zaten yasak, tanıtıma atılmaması gereken bir şey. Eğer silinmezse düşürdüğüm her birinizi bende tanıtımımda paylaşacağım.

Süper kahramanlara çok meraklıysan aklında bu canlanması doğal, benim bahsettiğim;

#14 - 02.12.2020 20:53

Süper kahramanlara çok meraklıysan aklında bu canlanması doğal, benim bahsettiğim;

Küçükken fox da izlerdim, bunun içinde VCF var kanka çok agresifsin zaten rolede direkt küfürle girdin.

#15 - 02.12.2020 20:55
Video kaydım bozuk çıktığı için kanıt sunamıyorum fakat düşürdükten sonra ben kaldırır emotunu verdim ve karşı tarafa tekrar geçtik.Devamında kışkırtıcı bir söylemimiz olmadı sadece eskiden böyle bir olaydan dolayı olanları size söyledik.Her duruma şikayet açmadığım için ss alma alışkanlığım yok. Yanımıza gelip küfür ettiğinizde size karşı agresif rol yapmıyoruz alttan alıyoruz sen ona rağmen yumruk atıyorsun karşılığında Ricky karakteri sana saldırıyor ve düşüyor.Düştükten sonra söylemlerimize devam etmiyoruz küfür etmiyoruz sadece bunun bir karşılığı olacağını söyleyip bulunduğunuz bölgeden uzaklaşıyoruz.Şahitliğim bu kadar kanıt sunamadığım tekrardan üzgünüm.

#16 - 02.12.2020 20:57

Bknz: Orada direkt karakterimin dayak yediğini kabul edip /do kanalından 'Olumlu' demişim ve daha sonrasında yerden yere vurur kısmını saçma bulmuşum onu belirtmişim.

-PM'den özel bir durum konuşuyordum, şikayet ile ilgilenen admin bana ulaşırsa özelinden açık hâlini atarım.

#17 - 02.12.2020 21:05
Şimdi dostlarım öncelikle OOC kışkırtma falan hikayedir bunu bir anlayın. İstediğiniz birlik üyesine sorun bakalım ben onca role girip hangisine OOC kin vesaire tutmuşum. Bunun arkasına sığınmayacağım tabiki.

Öncelikle karakterinin 2 metre 130 kilo falan olması benim sorunum değil dostum. Bende 3 metre 150 kilo açayım o zaman ne alaka anlayamadım.

Roleplay ve Vice kurallarına göre senin sorunun olması gerekir ne yazık ki, kendi karakterinin ve benim karakterlerimin fiziksel özelliklerine göre hareket etmek zorundasın. İstediğin gibi bir karakter açabilirsin kimse sana engel olmuyor.

'/do yerden yere vurmak' dostum her ne kadar güçlü karakter yönetiyor olmuş olsanda yerden yere vurmak pg'dir. En azından benim görüşüm böyle. Bir şeyi yokmuş emotemi vermemin sebebi şuydu aslında, size karşın bir şeyi yok. Benim karakterim daha önce dediğim gibi canını doldurup gelen arkadaşada düştü, orada mesela rolümü yapmıştım kanıtı mevcutsa paylaşacağım zaten. 'Size karşı bir şeyi yok', şunu demek istiyorum arkadaşlar karakterim dayak yedi IC/OOC gocunan bir insanda değilim onu kabul ediyorum zaten daha sonrasında LOGLARDAN bakılsın biz orda rolü devam ettirirken sizin ekip üyelerinizi benim ekip üyelerm IC olarak kovaladı/dağıttı hepsinin videolarla kanıtı mevcut. Bunu söylememde ki sebep kin veya intikam değil, bizimkiler kovalamasına rağmen ben 2 saat Brawl kuralında oldığum için sizi tatmin edicekse karakterim dayak yediği için kural gereği hiç bir üyenize saldırmadım, aynı şekilde ayağa kalkıncada bir şey demedim. Bir şeyi yok kısmını çok yanlış anlamışsın dostum.

Yerden yere vurmaktan kastım şu; Sana /me yerde yaralı yatan adamı kucağına alır. diye emote verdim, sonrasında /me adamı yere vurur. diye emote verdim, yani seni kaldırdım ve sonrasında yere bıraktım. Bunu yapabilirim bir sıkıntı bulunmuyor. Dediğin gibi bize saldırsaydın şikayete RK ihlalini de eklerdim bir şey değişmezdi yani, o ihlal başka bu ihlaller başka. Teşekkür ederim savunman için.

Ben teşekkür ederim dostum, amacım kin veya başka bir şey olsaydı farklı davranırdım. Dilersen daha önce sizin hakkınızda açmadığım şikayet delillerini bulursam özelden paylaşabilirim seninle anlarsın 'toxic' bir insan olmadığımı. Bu arada daha önce veya şuan kullandığım karakterlerin OOC sicili yoktu varsada ufak tefek hatalar. Destekleyici kanıtlar bulursam paylaşırım. Şikayetin ve tavrın için teşekkür ederim iyi roller.

#18 - 02.12.2020 21:21
-PM'leri az önceki savunmamda dediğim gibi yetkili isterse ona atarım.

Dostum burada gördüğün gibi Corrado karakteri öncelikli konuşuyor ve role uygun şekilde devam ediyor, durduk yere agresif yapmadan. Fakat sen gelip direkt IC küfür ve agresif yapıyorsun zaten kendinde dedin ilk sen benim karakterime vuruyorsun bence olabildiğince sessiz kalmışım senin tokadından sonra karakterimin patlaması normal. Dayak yiyen herkes, tabiki spor müsabakası dışında, yani sokakta agresif bir ortamda dayak yiyen herkes dayak yediği adama kinlenir. Bu yüzden yaptığım rolün normal olduğunu düşünüyorum /do'dan 'bir şeyi yok' kısmını yanlış anlamanız haricinde. Dostum porsuğun dediği gibi dayak yedikten sonra iki kelam edip yerime otrudum. O an dayak yemiş bir karakter ne dediğini bilmez sen buna ister korku de ister cesaret de ister heyecan de zaten böyle bir durumda olmadığını düşünüyorum.

#19 - 02.12.2020 21:40
-PM'leri az önceki savunmamda dediğim gibi yetkili isterse ona atarım.

Dostum burada gördüğün gibi Corrado karakteri öncelikli konuşuyor ve role uygun şekilde devam ediyor, durduk yere agresif yapmadan. Fakat sen gelip direkt IC küfür ve agresif yapıyorsun zaten kendinde dedin ilk sen benim karakterime vuruyorsun bence olabildiğince sessiz kalmışım senin tokadından sonra karakterimin patlaması normal. Dayak yiyen herkes, tabiki spor müsabakası dışında, yani sokakta agresif bir ortamda dayak yiyen herkes dayak yediği adama kinlenir. Bu yüzden yaptığım rolün normal olduğunu düşünüyorum /do'dan 'bir şeyi yok' kısmını yanlış anlamanız haricinde. Dostum porsuğun dediği gibi dayak yedikten sonra iki kelam edip yerime otrudum. O an dayak yemiş bir karakter ne dediğini bilmez sen buna ister korku de ister cesaret de ister heyecan de zaten böyle bir durumda olmadığını düşünüyorum.

Dostum. Karşıda otururken bize eğer bu köşede durursak mermi atacağınızı alttan alttan laf çarpıtarak söylersen tabi ki gelip sana agresif yaparım. Şöyle düşün, siyahi çeteciler 4 kişi bir yerde oturuyor ve karşısındaki lokantada sadece iki kişi durup kendi aralarında konuşuyorlar "en son bu köşede olanları mermilemiştik, yanlış anlamayın sadece bir uyarı" gibisinden ithamlarda bulunuyor. Siyahi çeteci bu aldığı tehdit karşısında ne yapar? Tabi ki gider küfürlü bir dille adamları uyarabilir, hatta dövebilir. Ben geldim küfür ettim, sonrasında böyle konuşmamanız gerektiğini söyleyip gittim. Tam giderken yine laf söylediniz arkamı döndüğüm anda, ben de dönüp bir tokat attım sizin karakterinize sadece bir tokat yani. Yürümeye devam ettim, arkamdan koştunuz sonra olay oldu. Daha fazla uzatmak istemiyorum, kanıtlar görünüyor savunma belli, teşekkürler savunma yapıp zaman ayırdığın için. Yönetim kararı bekliyorum.